Redactia.ro
Home » CLICK » Ultima conversație a Cristinei Țopescu: „Mi se încleștează maxilarele”

Ultima conversație a Cristinei Țopescu: „Mi se încleștează maxilarele”

ultima conversație a Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în interiorul reședinței sale din Otopeni ieri, 12 ianuarie. Potrivit primelor informații, vedeta TV era de mai multe zile decedată. Ultima conversație a Cristinei Țopescu a fost alarmantă, însă nimeni nu putea prevesti o asemenea tragedie.

 

Ultima conversație a Cristinei Țopescu, ALARMANTĂ

Unul dintre apropiații vedetei TV a dat presei un ultim mesaj pe care Cristina i l-ar fi trimis. În respectivul mesaj audio, trimis pe Whatsapp, Cristina dezvăluia că se confruntă cu probleme de sănătate grave. „Marius (n.n. – președintele Kola Kariola), iartă-mă că te bat la cap, dar nu mai știu ce să fac! eri am făcut atac de panică, am reușit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea. Azi dimineață am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat.

Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir și nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, că cu atâția căței (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?! Sper să-mi revin, dar asta (n.n. – patronul unui adăpost de câini) mă omoară cu zile. Deci ăsta e un nenorocit pur și simplu. Îți dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcția Sanitar Veterinară), dacă e adevărat. Și nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu știu ce se întâmplă cu Fetița (n.n. – unul dintre câinii ei) și mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului. Dacă ăsta își imaginează că eu sunt genul care doar plâng și mă resemnez, se înșală. Crede-mă!

Dar nu știu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!”, i-a transmis Cristina Țopescu lui Marius Chircă.

Vecina a fost cea care a apelat serviciul de urgență

O apropiată a apelat 112, speriată de faptul că vedeta TV nu mai avea niciun telefon deschis de mai multe zile. „Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Ţopescu, în urmă cu câţiva ani. Cristina care îmi este prietenă şi vecină. Eu am sunat la 112. Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveţi decenţa de a avea răbdare şi de a fi jurnalişti adevăraţi, nu hiene! În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informaţiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei şi despre cum am ajuns să sun la numărul de urgenţă. Nu vă aşteptaţi la picanterii şi mizerii! Vă mulţumesc anticipat.”, este o parte din mesajul femeii din mediul online.

Femeia spune că vedeta TV avea obiceiul să nu răspundă cu orele la telefon și că, în primă instanță, lipsa unui răspuns din partea ei nu i s-a părut neobișnuită. „Cris avea obiceiul de a schimba planurile în ultima secundă şi să nu sune. Avea mai multe invitaţii, nu ştia unde va merge de Crăciun şi Revelion. În plus, aşa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Şi s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn şi două săptămâni, apoi să sune şi să povestim.

Astăzi am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă. Aşa e Cris. Fiţi DECENŢI! Nu aţi cunoscut-o! Am refuzat să furnizez informaţii hienelor când m-am dus să îi pun o lumânare, pentru că nimeni nu s-a gândit să îi ducă Lumină! Nu voi apărea în public, nu voi face bani de pe urma Cristinei! Totul va fi public. DECENT. Şi nu credeţi prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de căţeii ei, aşa cum voia să se întâmple când îi va veni ceasul.”, a fost mesajul integral al femeii.

 

Loading...