Redactia.ro
Home » Știri » Decizie de ultimă oră în cazul Cristinei Țopescu! Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit al jurnalistei

Decizie de ultimă oră în cazul Cristinei Țopescu! Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit al jurnalistei

Decizie de ultimă oră în cazul Cristinei Țopescu! Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit al jurnalistei

Decizie de ultimă oră în cazul Cristinei Țopescu. Cristina Țopescu s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. Jurnalista a fost găsită de polițiști în casa sa din Otopeni. Vestea morții sale i-a întristat pe toți românii.

Decizie de ultimă oră în cazul Cristinei Țopescu! Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit al jurnalistei

Potrivit România Tv, Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri! Familia prezentatoarei tv a luat această decizie. Momentan nu se știe dacă aceasta a fost dorința jurnalistei sau doar familia a hotârăt acest lucru.

Conform raportului preliminat legiștii au stabilit că realizatoarea Tv a murit în jurul ANului Nou, dar nu s-a putut hotărâ cu exactitate ziua morți din cauză că trupul neînsuflet se afla în stare avansată de putrefacție.

De asemenea, în raportul medico legal se află și expertiza în cazul câinilor morți. Procurorii au cerut și o expertiză toxicologică după ce medicii au găsit în stomacul jurnalistei mai multe medicamente.

Cristina Țopescu a murit alături de ființele pe care le iubea cel mai mult

Fiica comentatorului sportiv, Cristian Țopescu a fost găsită duminică seară, fără suflare în casa sa din Otopeni, după ce o prietenă a sunat la 112 și anunța că aceasta nu a mai fost văzută de trei săptămâni.

Polițiștii au găsit-o pe jurnalistă decedată în căminul său, alături de ființele ei cele mai dragi, și anume câinii. Trei câini au fost găsiți morți lângă trupul prezentatoarei. Cristina Țopescu avea în grijă mai mulți patrupezi, pe care îi salvase de pe stradă.

Rugămintea disperată a Cristinei Țopescu

Prevestindu-și, parcă, sfârșitul, Cristina Țopescu a lansat un apel disperat către prietenii săi. Vedeta TV și-ar fi rugat prietenii să aibă grijă de cățeii ei în caz că ar fi pățit ceva. „Ne-a rugat pe mine şi pe soţia mea că dacă vreodată se întâmplă ceva să avem grijă de câinii ei”, a declarat Kuki Barbuceanu, reprezentant Vier Pfoten. Dorința ei a fost îndeplinită, cățeii au fost ridicați de reprezentatul asociației Kola Kariola și vor fi îngrijiți până se vor găsi adoptatori.

Citeste si:Ce se întâmplă cu corpul neînsuflețit al Cristinei Țopescu? Nimeni nu l-a ridicat de la morgă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: