Redactia.ro
Home » Știri » Unde va fi depus trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu. Anunțul făcut de familie

Unde va fi depus trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu. Anunțul făcut de familie

Unde va fi depus trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu. Anunțul făcut de familie

Unde va fi depus trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu? Anunțul făcut de familie. Miercuri, la ora 14.00, trupul Cristinei Țopescu va fi depus la capela cimitirului Bellu din Capitală, iar joi va fi incinerată.

Unde va fi depus trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu. Anunțul făcut de familie

Potrivit unui comunicat transmis de familia jurnalistei Cristina Țopescu, trupul neînsuflețit al acesteia va fi depus miercuri, la ora 14.00, la cimitirul Bellu din București.

Cu mare tristețe anunțăm prematura trecere în neființă a Cristinei Țopescu. Pe această cale vă aducem la cunoștință că trupul neînsuflețit va fi depus la capela cimitirului Șerban Vodă Bellu, miercuri, 15 ianuarie, ora 14.00. Rugăm păstrarea decenței și a discreției cuvenite. Va fi incinerată conform propriei dorințe în data de joi, 16 ianuarie la Crematoriul Vitan Bârzești. Rugăm păstrarea decenței și a discreției cuvenite unor astfel de momente grele„, se arată în comunicatul transmis de familia Cristinei Țopescu.

Mama jurnalistei, va ajunge marți în țară, din Germania.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare după trei săptămâni

Cristina a fost găsită moartă în casa sa din Otopeni duminică seara, după ce o vecină a alertat autoritățile susținând că aceasta nu a mai fost văzută de trei săptămâni.

Medicii abia au recunoscut-o pe jurnalistă în momentul în care au găsit-o.

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret.

Trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu ar fi existat în locuința din Otopeni de mai multe zile, chiar de la sfârșitul anului trecut. Cristina Țopescu era necăsătorită și nu avea copii.

Citeste si:Cristina Ţopescu şi-a ameninţat vecinii! Vedetei i s-a făcut plângere la Poliție

Loading...