Redactia.ro
Home » Monden » Declarația medicului care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian în camera hiperbară

Declarația medicului care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian în camera hiperbară

Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat, dar ancheta continuă. pe zi ce trece ies la iveală declarații șocante legate de moartea artistului. Iată ce spune medicului care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian în camera hiperbară.

Medicul care l-a tratat pe artist are o teorie diferită

Medicului care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian în camera hiperbară a declarat public că el nu este de părere că Petrică Mîțu Stoian ar fi murit din cauza oxigenului. Acesta afirmă că totul a decurs conform protocoalelor și că el sau tratamentul nu i-au fost letale artistului.

Eu l-am tratat! Nu cred că domnul Petrică Mîțu-Stoian a decedat din cauza expunerii la oxigen! Acele discuții legate de această ‘explozie’ în termeni populari, aceste barotraume, nu se susțin pentru că în timpul tratamentului hiperbar pot apărea două tipuri de probleme.

Pot apărea probleme acute, pe fond mecanic, prin proces fizic al presiunii, caz în care leziunile apar în timpul terapiei sau imediat după și se manifesta cu durere, junghi toracic, dispnee.„, a afirmat medicul pentru a3.ro.

Ministerul Sănătății, concluzii în urma morții lui Petrică Mîțu Stoian

Ministerul Sănătății a făcut precizări despre decesul lui Petrică Mâţu Stoian. Ministerul Sănătății a conclzionat că tratamentul pe care l-a urmat regretatul artist nu se află în protocolul de tratament COVID-19.  Totul am pornit după demararea anchetei făcute de Direcția de Sănătate Publică Caraș – Severin, care verifică unitățile medicale în care a fost internat Petrică Mâțu Stoian, inclusiv la clinica privată din Reșița.

Se verifică condițiile igienico-sanitare și respectarea procedurilor înainte de efectuarea terapiei din camera hiperbară. Singura mențiune privind camera hiperbară în cadrul Protocolului de medicină fizică și de reabilitare post-COVID-19 se află la secțiunea alte posibile dotări suplimentare ale unui centru de excelență în recuperare fizică.”, a declarat Ministerul Sănătății.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: