Redactia.ro
Home » Știri » Declarația sfâșietoare a Ancăi Pandrea după moartea fiului ei vitreg, Ducu Darie

Declarația sfâșietoare a Ancăi Pandrea după moartea fiului ei vitreg, Ducu Darie

Declarația sfâșietoare a Ancăi Pandrea după moartea fiului ei vitreg, Ducu Darie

Declarația sfâșietoare a Ancăi Pandrea. Alexandru Darie, fiul celebrului actor Iurie Darie, a încetat din viață, miercuri, la vârsta de 60 de ani. Regizorul Ducu Darie suferea de ciroză. Mama lui vitregă, Anca Pandrea a făcut declarații emoționante despre moartea lui Ducu.

Declarația sfâșietoare a Ancăi Pandrea după moartea fiului ei vitreg, Ducu Darie

Anca Pandrea, mama vitregă a lui Ducu Darie, a reușit cu greu că vorbească despre acest eveniment tragic. Actrița a intrat în direct prin intervenție telefonică în emisiunea Răi da Buni, unde a declarat că fiul ei vitreg a murit așteptând să i se facă transplant de ficat.

El a aşteptat ca un alt mare regizor, Tocilescu, pe lista civilizată şi umană, la rând, pentru un transplant. Tocilescu pentru rinichi şi Ducu Darie pentru ficat.”, a declarat Anca Pandrea.

Anca Pandrea nu merge la înmormântarea regizorului

În urmă cu câțiva ani, actrița și regizorul au avut numeroase conflicte. Totul a început când Anca Pandrea și Iurie Darie au pozat în ipostaze indecente, motiv pentru care fiul actorului a dat vina pe mama vitregă, deoarece tatăl său nu se afla într-o stare conștientă.

Cu toate astea, cei doi s-au împăcat, deși nu vorbeau așa des, cei doi țineau unul la celălalt. Anca Pandrea a declarat că nu va merge la înmormântarea fiului ei vitreg, deoarece moartea soțului ei a marcat-o foarte tare, însă a precizat că va merge să-și ia rămas bun la teatru. Trupul neînsuflețit al regizorului Ducu Darie va fi depus vineri la Teatrul din București „Bulandra„.

Suferinţa lui Ducu Darie a fost de aproape 4 ani. Avea ciroză, a făcut chimioterapie acum doi ani şi ceva şi o ţinea în frâu, chiar dacă slăbise în ultimul timp. Da, da (n.r. era conştiincios privind tratamentul). Aproape tot ce a făcut a fost o capodoperă. Pe ce a pus el mâna, pe ce text a pus mâna, şi Dumnezeu a pus şi l-a îndrumat. Sunt oameni care vorbesc toată ziua şi când este un necaz, nu se mai cunosc. Dacă noi vorbeam rar, crezi că era ceva schimbat dacă era mai des? Oricum mă doare! Mă doare de nu mai pot!„, a mai spus Anca Pandrea.

Citeste si:Lucian Mândruță, atac dur la adresa lui Arșinel după moartea lui Ducu Darie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: