Redactia.ro
Home » Știri » Declarația sfâșietoare a tatălui lui Sebastian Olariu înainte de întâlnirea cu Vlad Pascu, tânărul care i-a ucis fiul: „Să vină la mormântul băiatului meu…”

Declarația sfâșietoare a tatălui lui Sebastian Olariu înainte de întâlnirea cu Vlad Pascu, tânărul care i-a ucis fiul: „Să vină la mormântul băiatului meu…”

Vlad Pascu rămâne în arest încă 30 de zile: Tribunalul Constanța respinge cererea de arest la domiciliu

Astăzi, la ora 10:00, are loc un nou termen în dosarul accidentului de la 2 Mai, în care Vlad Pascu este judecat pentru ucidere din culpă. Părinții celor doi tineri care și-au pierdut viața în urma tragicului eveniment cer, din nou, schimbarea încadrării juridice a acestuia, dorind ca Vlad Pascu să fie judecat pentru omor calificat. Tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre adolescenții decedați, a făcut declarații emoționante înainte de a-l întâlni pe tânărul care i-a ucis copilul.

Declarațiile tatălui lui Sebastian Olariu înainte de termen

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian Olariu, a vorbit cu presa cu câteva minute înainte de a intra în sala de judecată, unde urma să dea ochii cu Vlad Pascu. Acesta a subliniat că dorește să vadă dacă tânărul regretă cu adevărat fapta sa și a cerut să se facă dreptate în cazul fiului său.

Vreau să mă uit în ochii lui și chiar vreau să văd dacă regretă această faptă. Dar eu nu cred că regretă. Să știți că eu vreau doar să se facă dreptate. Nu vreau nimic altceva. Cred că o să se schimbe încadrarea. Am vorbit cu avocații și așa va fi.” a declarat Valentin Olariu, conform antena3.ro.

Când a fost întrebat ce mesaj are pentru cel care i-a ucis fiul, Valentin Olariu a spus: „Să vină la mormântul băiatului meu!

Cererea părinților victimelor pentru schimbarea încadrării juridice

În prezent, Vlad Pascu este judecat pentru ucidere din culpă, după ce a condus sub influența substanțelor interzise și a provocat un accident care a curmat viața a doi adolescenți. Părinții victimelor consideră însă că faptele tânărului sunt mult mai grave și cer ca acesta să fie judecat pentru omor calificat.

Această cerere vine pe fondul unor sentimente puternice de nedreptate resimțite de familiile îndurerate, care consideră că pedeapsa pentru ucidere din culpă nu reflectă gravitatea și consecințele tragice ale acțiunilor lui Vlad Pascu. Avocații părinților argumentează că faptele comise de tânăr, sub influența drogurilor și cu o totală lipsă de responsabilitate, merită o încadrare juridică mai severă.

Vlad Pascu, declarații din spatele gratiilor

La aproape un an de la tragicul accident, Vlad Pascu a acordat un interviu telefonic din spatele gratiilor, în care și-a exprimat remușcările și a descris starea sa psihică.

Sufletul tău cum este?” a fost întrebat Pascu.

Distrus, ce pot să zic și psihic și am o grămadă de remușcări.” a răspuns el.

Vlad Pascu a afirmat că, dacă ar putea da timpul înapoi, și-ar schimba complet viața și ar evita toate greșelile care au dus la tragedie. „Aș porni pe o altă cale cu totul și mi-aș face o altă viață. Nu în sensul în care a făcut până acum. Știu că am făcut greșeli și am pierdut niște timp, s-a întâmplat și tragedia asta cu acești doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă, în momentul de față, aș da orice să dau timpul înapoi, să fac lucrurile diferit.

Întrebat cum se simte știind că întreaga Românie îl vede ca pe un „monstru”, Pascu a spus: „În niciun fel, e o imagine care s-a creat în baza unor informații. Eu știu cine sunt eu și știu că tot ce se televizează îmi apară doar partea neagră. Nu arată lucrurile pe care le-am făcut bune. Îmi asum fapta respectivă și încerc să merg mai departe și sper să aduc plus valoare la un moment dat și să reușesc măcar 10% din ce am stricat.

Perspectivele legale și așteptările familiilor

Familiile victimelor sunt hotărâte să lupte pentru schimbarea încadrării juridice a lui Vlad Pascu, sperând că justiția va reflecta gravitatea faptelor sale. Avocații lor lucrează intens pentru a aduce argumente solide în fața instanței, cu scopul de a obține o condamnare pentru omor calificat.

Pe de altă parte, declarațiile lui Vlad Pascu sugerează o persoană copleșită de remușcări și conștientă de consecințele devastatoare ale acțiunilor sale. Cu toate acestea, părinții victimelor consideră că doar o pedeapsă exemplară ar putea aduce un minim de consolare și sentiment de dreptate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: