Redactia.ro
Home » Știri » Declarația șocantă a lui Gigi Becali despre Gheorghe Dincă

Declarația șocantă a lui Gigi Becali despre Gheorghe Dincă

Declarația șocantă a lui Gigi Becali despre Gheorghe Dincă

Declarația șocantă a lui Gigi Becali . Cazul celor două fete dispărut din Caracal a devenit un subiect de interes public enorm. Gigi Becali se pare că a urmărit și el evoluția cazului. Omul de afaceri a declarat că el l-ar putea face pe Dincă să spună adevărul.

Declarația șocantă a lui Gigi Becali despre Gheorghe Dincă

Potrivit Cancan.ro, omul de afaceri, Gigi Becali este de părere că suspectul principal în cazul din Caracal, Gheorghe Dincă, minte, iar el îl poate face să spună adevărul în numai trei ore. Patronul FCSB susține că a descoperit soluția de a-l face pe Dincă să spună toto adevărul.

Nu putem să găsim adevărul de la Dincă. Fă-mă tu, stat român, pe mine procuror. Trei ore să fac anchetă cu Dincă. Eu, în trei ore, aflu tot adevărul. Știi cum îl aflu? Nu îmi trebuie prea mult. Un ciocan pe o singură unghie și, când ridici ciocanul pe a doua unghie, să vezi cum zice Dincă: stop! O să spuneți nu, că e cu violență, anchetă. Păi dacă a ars, omorât fete, suferă familii, mame, frați, surori, păi ce mare lucru este un ciocan pe o unghie?! Ca să aflu tot adevărul, să nu mai aducă FBI. Lăsați-mă trei ore cu el, vă spun adevărul eu, Becali!”, a spus patronul echipei FCSB.

Detalii șocante găsite în telefonul lui Dinca

Gheorghe Dincă a participat la percheziția informatică, ce s-a făcut asupra unui telefon mai vechi găsit în casa sa din Caracal. Suspectul în vârstă de 66 de ani a fost prezent când anchetatorii încercau să găsească detalii în agenta telefonică pentru a afla dacă Dincă a acționat singur sau a avut complici. De asemenea, anchetatorii încercau să afle ce legături are acesta cu persoanele pe care le avea salvate în agenda telefonică.

Potrivit RomâniaTv.net, procurorii vor să refacă fiecare mișcare a lui Gheorghe Dincă, cu cine a vorbit, ce a vorbit și de ce. Conform unor surse din anchetă, într-unul din telefoanele suspectului, ar fi fost depistate peste 30 de convorbiri avute cu puțin timp înainte ca Alexandra să fie răpită.

Citeste si:Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a fost supus unei noi expertize psihiatrice

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: