Redactia.ro
Home » Știri » Declarații cutremurătoare! Ce au spus abia acum părinții Raisei, fetița găsită ucisă în câmp

Declarații cutremurătoare! Ce au spus abia acum părinții Raisei, fetița găsită ucisă în câmp

Caz șocant! Un bebeluș decedat a fost aruncat la groapa de gunoi

Apar noi detalii în cazul tragic al Raisei, fetița de doi ani și jumătate din Dolj, găsită moartă pe un câmp la câteva sute de metri de locuința sa. Părinții micuței, care lucrează în Spania, au declarat că la mijloc ar putea fi vorba și de o răzbunare. În acest context, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar nu exclud și alte posibile motivații.

Ancheta îngreunată de informații contradictorii

Potrivit Centrului Național de Educare Canină, ancheta a fost inițial îngreunată de informațiile contradictorii furnizate de rudele Raisei. Liviu Ionescu, reprezentantul centrului, a declarat că „am fost induși în eroare în urma informațiilor pe care le-am primit. Problema a fost până când ne-au lăsat să intrăm să începem să căutăm corect conform protocolului canin.” Aceasta a întârziat procesul de căutare și a complicat eforturile autorităților de a găsi fetița la timp.

Părinții Raisei, aflați în Spania, au fost contactați de polițiști și au mărturisit că au fost amenințați de mai multe ori cu moartea de către cămătari. Aceștia susțin că au datorii mari și se tem că răpirea și uciderea fiicei lor ar putea fi o formă de intimidare pentru a-i forța să plătească. Aceasta este una dintre pistele pe care anchetatorii o iau în considerare după ce au discutat cu părinții.

Părinții suspectează o răzbunare din partea cămătarilor

În cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, părinții Raisei au vorbit despre datoriile lor și despre amenințările primite. „Da, avem datorii. Am spus la Poliție că am bănuit. Am vorbit și cu comandantul care mi-a spus că au căutat în zona aia de 3-4 ori și nu au găsit-o”, au declarat aceștia. Potrivit apelului dat la 112, fetița, care era în grija bunicilor, a dispărut din curtea locuinței în timp ce se juca alături de alți copii.

Polițiștii, jandarmii și voluntarii au demarat o amplă operațiune de căutare, folosind un elicopter, camere cu termoviziune și câini de urmă. Cu toate acestea, trupul neînsuflețit al Raisei a fost găsit abia după o noapte de căutări, prezentând urme de violență.

Trupul fetiței găsit cu urme de violență

Descoperirea macabră a trupului micuței Raisei a adus imediat în zonă o echipă de criminaliști pentru a aduna probe și a investiga circumstanțele exacte ale morții. Deși inițial s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, autoritățile nu exclud posibilitatea schimbării încadrării juridice în funcție de rezultatele autopsiei.

Mai multe persoane sunt în prezent audiate de poliție pentru a clarifica circumstanțele în care a avut loc tragedia. Între timp, comunitatea locală este profund afectată de eveniment, iar autoritățile fac apel la orice persoană care deține informații relevante să colaboreze cu anchetatorii.

Posibile implicații și apel la vigilență

Cazul Raisei aduce în prim-plan problema siguranței copiilor și a pericolelor la care aceștia pot fi expuși, chiar și în mediile care ar trebui să fie sigure, cum este curtea casei. De asemenea, subliniază importanța vigilenței și a raportării rapide a oricăror incidente suspecte pentru a preveni tragedii similare în viitor.

În concluzie, cazul Raisei este unul extrem de complex, implicând aspecte de criminalitate, datorii și posibile răzbunări. Poliția continuă să investigheze toate pistele disponibile pentru a face dreptate și a aduce liniște familiei îndurerate. Este esențial ca comunitatea să rămână unită și să sprijine autoritățile în eforturile lor de a descoperi adevărul și de a preveni alte tragedii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: