Redactia.ro
Home » Monden » Declarațiile care zguduie showbizul românesc! Antonia și Alex Velea ar fi agresat o tânără seara trecută

Declarațiile care zguduie showbizul românesc! Antonia și Alex Velea ar fi agresat o tânără seara trecută

De ce nu vor mai avea copii Alex Velea și Antonia.

Declarațiile unei tinere pornesc un nou subiect scandalos în lumea mondenă a Capitalei. Francesca susține că a fost agresată de Antonia și Alex Velea. Povestea tinerei a șocat pe toată lumea. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de comportament din partea celor doi.

Antonia și Alex Velea, persoane bune doar de ochii lumii?

Lumea mondenă a luat foc în urma ultimelor declarații ale unei tinere pe nume Francesca. Tânăra le aduce acuzații grave Antoniei și Alex Velea după ce aceștia au agresat-o. Francesca le-a povestit celor de la cancan.ro experiența neplăcută prin care a trecut aseara din cauza celor doi artiști. Tânăra susține că a fost seara trecută la o zi de naștere al unui prieten, iar la aceeași masă au fost prezenți Antonia și Alex Velea. Francesca a relatat că cei doi din neant au început să arate spre ea, iar mai apoi Antonia a început să o jignească, întrebând-o în repetate rânduri dacă face sex anal.

După de tânăra a fost șocată de comportamentul și vocabularul artistei care pozează în mama perfectă, a venit rândul lui Alex Velea. Acesta ar fi înjurat-o și ar fi scuipat-o pe Francesca, fără motiv, spune tânăra. Ea  a precizat că nici acum nu știe motivul celor întâmplate, iar sinugurl motiv pentru care nu a ripostat a fost o frică de-a ei pentru să susține ea, cei doi erau foarte violenți, iar nimeni nu sărea în apărarea ei, deși au fost martori la abuzul celor doi.

Am mers cu prietena mea, Carmen, la ziua unui prieten. La un moment dat a venit și Antonia, pe care eu o admiram. După ea, la scurt timp, a venit și Alex Velea. Sărbătoritul este prieten și cu ei. La un moment dat, au început amândoi să se uite insistent la mine și la prietena mea. Șușoteau și râdeau destul de evident. Era clar că râdeau de noi. Eu și prietena mea am încercat să ignorăm pentru că nu voiam discuții. Dar lucrurile au continuat. Vorbeau cu tot mai multă lume care era invitată și arătau spre noi. Nu am înțeles ce se întâmplă pentru că nu ne cunoșteam personal. Prietena mea era la bar, iar eu stăteam singură pe scaun și am tot ignorat lucrurile aceastea până la un punct. Antonia și Alex Velea se uitau în continuare insistent și până la urmă am cedat și am vrut să aflu ce se întâmplă.

M-am dus și i-am întrebat ce se întâmplă, iar în acel moment amândoi mi-au arătat degetul mijlociu în gură, mimând sexul oral. I-am întrebat dacă au o problemă cu mine și dacă mă cunosc. Am crezut că mă confundă, sinceră să fiu. A venit Antonia spre mine, râzând ironic,  și m-a întrebat dacă fac sex anal. Dar într-un mod trivial pe care nu vreau să-l reproduc. Ca pe stradă s-a exprimat. Am fost șocată total! I-am spus: ”Cum poți să vii la mine să mă întrebi așa ceva. Mă confunzi?”  El era puțin mai spate și a început să mă scuipe imediat. Eu stăteam pe scaun și m-a scuipat pe cap. De fapt m-a scuipat din cap până în picioare. Avea băutură în gură. Am rămas nemișcată pe scaun din cauza șocului efectiv. Nimeni din jurul nostru nu făcea nimic! Prietenii lor stăteau și se uitau la mine fără să facă nimic. Antonia nu s-a oprit și m-a întrebat dacă și prietena mea Carmen face sex anal. Atunci m-am ridicat în picioare. În acel moment Velea a devenit și mai agresiv cu înjurăturile și gesturile. M-am dus la el să îl întreb ce se întâmplă, calmă. Deși mă scuipase deja de două ori.„, a declarat Francesca pentru cancan.ro.

Tânăra a mai  povestit că cei doi artiști erau foarte violenți și Alex Velea a continuat să o scuipe și să o înjure fără motiv, ba mai mult a încercat să o lovească. Francesca a fost foarte speriată din cauza comportamentului celor doi și din cauza faptului că probabil din cauza notorietății acestora nimeni nu a intervenit în conflict, așa că și-a luat geanta și a plecat acasă.

A venit spre mine foarte agresiv ca și cum ar vrea să mă lovească și m-a înjurat de morți. Au mai fost și alte înjurături, dar nici nu mi le mai amintesc. Asta mi-a rămas în minte. În acel moment a intervenit un prieten de-ai lui. Velea doar înjura și venea spre mine. Pentru că mi-a fost frică! Erau foarte agresivi, iar prietenii lor se uitau și nu interveneau. Nu aveam șanse să ripostez. Recunosc că mi-a fost frică! A vorbit cu Antonia, care o întreba și pe ea în continuare, ca și pe mine, dacă face sex anal. Repet, într-un mod foarte trivial. Într-un final m-am hotărât să îmi iau geanta și am plecat. Recunosc că i-am scris Antoniei un mesaj pe Instagram. I-am explicat că nu e în regulă să aibă acest comportament. Mai ales că este mamă a trei copii. Vreau să menționez că singura mea motivație pentru care dau acest interviu este că nu vreau ca oamenii celebri să profite de oamenii de rând doar pentru că au bani și influență. „, a mai spus Francesca.

Etichete: