Redactia.ro
Home » Știri » Declarațiile dureroase ale mamei lui Alexandru, tânărul ucis în accident de Monica Odagiu: „Nu ar fi făcut niciodată asta!”

Declarațiile dureroase ale mamei lui Alexandru, tânărul ucis în accident de Monica Odagiu: „Nu ar fi făcut niciodată asta!”

Declarațiile dureroase ale mamei lui Alexandru, tânărul ucis în accident de Monica Odagiu: „Nu ar fi făcut niciodată asta!”

Declarațiile dureroase ale mamei lui Alexandru, tânărul ucis în accident de Monica Odagiu. Ce susține femeie despre fiul ei.

Declarațiile dureroase ale mamei lui Alexandru, tânărul ucis în accident de Monica Odagiu: „Nu ar fi făcut niciodată asta!”

Mama lui Alexandru este sfâșiată de durere. Fiul femeii, în vârstă de doar 33 de ani, a murit de Florii, lovit cu mașina de actrița Monica Odagiu, undeva într-o stație de autobuz scoasă din uz din București. Cauza decesului lui Alexandru a fost traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața.

Se pare că rudele lui Alexandru nu o consideră vinovată pe Monica Odagiu pentru moartea lui, deși ea era la volanul autoturismului.

La Capela Bisericii Sf. Ioan Botezătorul a fost dus trupul neînsuflețit. Mama lui Alexandru a ținut să facă unele precizări.

„În primul rând m-a deranjat faptul că s-a spus că fiul meu s-a sinucis! Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta! Apoi a m-a deranjat faptul că s-a zis că a fost dat afară de la locul de la muncă. De la cazinoul unde lucra. Nu e adevărat! El a lucrat în mai multe rânduri acolo, dar mai lucra, mai pleca. Era iubit de toată lumea! E a lucrat și în străinătate. A fost în Germania, în Anglia…”, a spus mama lui Alexandru Murgu, conform unui material exclusiv Impact.

Declarațiile dureroase ale mamei lui Alexandru, tânărul ucis în accident de Monica Odagiu: „Nu ar fi făcut niciodată asta!”
Sursa foto: wowbiz.ro/arhivă

Și vărul lui Alexandru a oferit o reacție, oferind o perspectivă asupra celor întâmplate.

„În primul rând nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce. Pur și simplu s-a dezechilibrat, cum apare și pe filmare. A căzut în fața mașinii. Sâmbătă spre duminică el a ieșit cu niște prieteni. Au consumat alcool, s-au distrat până dimineață. El la ora 14:00 intra la muncă. Nu cum vorbește lumea că era drogat și beat. Alex a fost un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni”.

„Ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru noi, pentru familia lui, pentru părinții lui. A plecat la muncă, dacă el toată noaptea a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continue drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină”,  a declarat Dan, vărul lui Alexandru, tânărul mort, potrivit wowbiz.ro.

O ambulanță, chemată la cazinoul unde Alexandru muncea cu două ore înainte de decesul acestuia

Se pare că Alexandru se angajase la un cazinou din zona Ateneului în urmă cu trei săptămâni. Deși lucrase acolo în urmă cu mai mulți ani, el ar fi fost dat afară și s-a dus în străinătate. Apoi, s-a întors în țară și s-a reangajat. Bărbatul care urma să-i devină șef l-ar fi întrebat dacă se mai confruntă cu probleme cu băutura. Atunci, însă, i-ar fi spus că renunțase la viciu, potrivit bzi.ro. Pe de altă parte, cunoscuți de-ai lui Alexandru ar susține că, de fapt, tânărul continuase să consume alcool. În ziua când a murit, Alexandru ar fi trebuit să lucreze în tura de la 14:00 la 22:00, potrivit sursei menționate.

Totodată, se pare că în ziua când a murit, Alexandru a mers la serviciu, însă nu se afla într-o stare prea bună. Șeful i-ar fi spus să plece acasă, dar el a refuzat. A fost chemată o ambulanță la ora 14.35. Echipajul medical nu l-a mai găsit pe Alexandru, iar la două ore distanță, s-a produs tragedia, potrivit sursei menționate mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: