Redactia.ro
Home » Știri » Decorațiuni de Crăciun care atrag sărăcia și ghinionul. Nu e bine să le pui în casă

Decorațiuni de Crăciun care atrag sărăcia și ghinionul. Nu e bine să le pui în casă

Decorațiuni de Crăciun care atrag sărăcia și ghinionul. Nu e bine să le pui în casă

Iată o serie de decorațiuni de Crăciun pe care să nu le pui în casă deoarece atrag ghinionul și sărăcia, conform regulilor Feng Shui. Iată și culorile care aduc noroc și care sunt cele mai recomandate când vine vorba de obiectele care îți împodobesc locuința.

Decorațiuni de Crăciun care atrag sărăcia și ghinionul. Nu e bine să le pui în casă

În fiecare lună decembrie, mulți dintre noi abia așteptăm să ne decorăm locuințele. Fie folosim aceleași podoabe de anul trecut, fie cumpărăm și altele noi. De aici înainte, iată la ce anume trebuie să fim atenți atunci când le achiziționăm pentru noi sau pentru cei dragi.

Decorațiunile de brad și cele pentru casă pot atrage norocul sau, dimpotrivă, ghinionul, potrivit unor superstiții și principiilor Feng Shui. Există anumite astfel de obiecte care aduc noroc și altele care, dimpotrivă, atrag energiile negative.

Globurile și decorațiunile sparte sau ciobite trebuie evitate. Nu este recomandat să le mai folosești deloc, oricât de dragi îți sunt, din păcate. Obiectele care au defecte, sunt sparte sau ciobite, sunt semn de sărăcie și ar trebui să renunți la ele. Nici instalațiile defecte, care au becuri ce nu mai luminează sau nu mai funcționează, trebuie lăsate deoparte. Poți încerca să le repari sau poți cumpăra altele instalație noi.

O altă decorațiune de Crăciun este coronița așezată pe ușa de la intrare. Pe cât de frumoasă este, pe atât de mult ghinion poate aduce, susțin experții Feng Shui. Se spune că obiectele care îngreunează deschiderea ușii împiedică energia pozitivă să intre în casă și ar trebui să le eviți, potrivit ego.ro. În plus, dacă vorbim despre o coroniță din crenguțe sau flori naturale, ele se pot ofili. Potrivit acelorași principii Feng Shui, nu este de bun augur să păstrezi flori ofilite în casă.

În ceea ce privește culorile care aduc noroc, roșul și auriul sunt cele mai recomandate și te ajută să ai noroc în anul care vine. Pe de altă parte, printre culorile pe care specialiștii Feng Shui nu le recomandă se numără mov și alb, pentru că atrag sărăcia și nu ar trebui să se regăsească în același timp în brad. Poți alege globuri albe, da, dar nu în același timp cu unele mov și invers.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: