Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer, prietenă cu actuala iubită a lui Dinu? Artistul pune capăt speculațiilor

Deea Maxer, prietenă cu actuala iubită a lui Dinu? Artistul pune capăt speculațiilor

iubita dinu maxer

Deea și Dinu și-au spus adio după 18 ani de relație. La mai puțin de o lună de la despărțire, Dinu Maxer și-a găsit fericirea alături de altă femeie pe care, încă, nu a prezentat-o public. Cu toate acestea, zvonurile au început să circule, iar unele susțineau că Deea și actuala iubită a lui Dinu ar fi fost, la un moment dat, prietene. Dinu a ținut să lămurească această situație.

Dinu Maxer iubește din nou

Dinu Maxer a fost extrem de activ în ultima perioadă, deoarece la scurt timp după ce s-a despărțit oficial de mama copiilor săi, a făcut publică relația sa cu o altă femeie. Se pare că această nouă relație se dezvoltă rapid și că artistul este extrem de încântat de partenera sa brunetă, laudând-o în mod constant.

Deși a insistat de mai multe ori că relația lor este la început și că nu vrea să grăbească lucrurile, Dinu a mărturisit că se simte foarte fericit alături de Ada.

Deea Maxer, prietena cu Ada, actuala iubită a lui Dinu?

Au fost lansate diverse speculații cu privire la noua relație a lui Dinu Maxer, dar cea mai recentă teorie a fost cu adevărat surprinzătoare pentru fanii săi. Potrivit informațiilor apărute în media, Ada și Deea s-ar fi cunoscut anterior și chiar ar fi fost prietene la un moment dat. Dinu a simțit nevoia să clarifice speculațiile și a subliniat că între Deea și Ada nu a fost niciodată vorba despre așa ceva. Mai mult decât atât, cele două femei nici nu se cunosc.

„Se înscrie, într-adevăr, într-un criteriu al meu, se pare că, într-adevăr, femeia pe care pot să o îndrăgesc foarte mult, este brunetă și are ochii căprui. Eu nu vreau să mă căsătoresc în acest moment. Este o relație care este la început și dacă se va aprofunda, dacă va deveni serioasă, o să apar și o să declar. O să apară și ea alături de mine și o să accepte poziția de persoană publică.

Nu, nu este adevărat! (n.r. faptul că Deea și actuala lui iubita au fost prietene). Ele nu se cunosc. Nici măcar acum, după atâta timp de când, mă rog, oarecum este cunoscută relația mea, nu s-au întâlnit”, a declarat Dinu Maxer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: