Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer, replică virală pentru cei care i-au spus că e o „mamă grasă”: Prefer să mă ocup de copii full-time

Deea Maxer, replică virală pentru cei care i-au spus că e o „mamă grasă”: Prefer să mă ocup de copii full-time

GALERIE FOTO (2) Deea Maxer și Dinu Maxer

Deea Maxer a fost criticată pentru că ar avea prea multe kilograme în plus, după ce a postat niște fotografii în costum de baie. Reacția ei a venit imediat pe rețelele de socializare, unde a postat o fotografie și un comentariu ce au devenit virale, iar multe mame i-au lăudat inițiativa.

Deea Maxer, criticată că este grasă

Deea Maxer a povestit pe pagina ei personală de Facebook cum a fost criticată pentru că nu a slăbit după ce a născut, în momentul în care a postat niște fotografii în costum de baie.

Astfel, soția lui Dinu Maxer a explicat că scopul ei nu este acela de a fi slabă sau de a se încadra într-un tipar pentru a le face pe plac celorlalți.

„Scopul meu nu este să fiu „fit”, nu am timp pentru asta și nu îmi bat capul cu tipologii de genul și scheme de urmat pentru a fi așa cum vor alții să fiu. Nu trebuie să mă încadrez în tipare (…)Îmi etalez celulita acumulată în timp, pielea lăsată a bustului chiar și după implant mamar, burtică cu grăsimea căpătă după sarcina cu o alimentație care nu mi~a adus frustrări”, a scris Deea Maxer pe Facebook.

Deea Maxer
Deea Maxer

Deea Maxer, replică pentru răutăcioșii care spun că e grasă

Mai mult decât atât, Deea Maxer a explicat că principla ei preocupare sunt copiii, de care trebuie să aibă grijă constant de cei mici pentru că nu are bonă. Ea a spus că nu vrea să piardă momentele alături de copii pentru a face sport.

„Sunt o mamă fericită care preferă să se ocupe de copii full time. Nu vreau să pierd vreo oră din creșterea Maysei ca să merg la sală. Am un metabolism lent care reacționează prost la diete si pentru slăbire necesită eforturi suplimentare pe care acum NU VREAU să le depun. Prefer să mă ocup de ei”, a povestit Deea Maxer.

Deea Maxer a vorbit și despre soțul ei, Dinu, care se plânge de kilogramele în plus ale partenerei sale, dar nici pe el nu îl ia în seamă.

„Soțul, e și el al meu si necesită atenție. Se plânge câteodată de kg mele in plus si el, ca si voi. Cred că o face mai mult ca să mă ambiționeaze. Însă ce credeți?! Nu-mi pasă! Îi spun mereu să se bucure că are nevastă fidelă si mai tânără cu 15 ani, doi copii sănătoși și toată iubirea din lume”, a explicat vedeta TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: