Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer s-a pus pe slăbit după ce a fost criticată de fani. Cum a reușit: ”Îmi scriau că sunt dizgrațioasă”

Deea Maxer s-a pus pe slăbit după ce a fost criticată de fani. Cum a reușit: ”Îmi scriau că sunt dizgrațioasă”

GALERIE FOTO (4) Deea Maxer s-a pus pe slăbit după ce a fost criticată de fani. Cum a reușit: ”Îmi scriau că sunt dizgrațioasă”

Deea Maxer a reușit să slăbească considerabil după ce a fost aspru criticată în mediul online. Vedeta a explicat cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

Deea Maxer s-a pus pe slăbit după ce a fost criticată de fani. Cum a reușit

Deea Maxer a fost aspru criticată de urmăritorii ei pentru faptul că își punea pozele pe rețelele de socializare needitate. După naștere, vedeta a avea 68 de kilograme, lucru care a făcut-o să se ascundă în spatele unor filtre. Acesta lucru i-a adus multe comentarii negative.

Artista a explicat faptul că nu avea timp să țină diete și să facă sport deoarece pentru ea conta mai mult să aibă grijă de copii. În schimb, soțul ei i-a atras atenția la rândul lui, iar în acel moment, Deea și-a dat seama că trebuie să mai slăbească.

”Vara trecută am avut un „meci’ cu haterii de pe Instagram și de pe Facebook, care îmi scriau la pozele mele în costum de baie, pentru că eu  niciodată nu m-am ascuns să-mi postez naturalețea pur și simplu, cu poze nefotoshopate, nemodificate, îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă, eu având atunci vreo 68 de kilograme, nu era ceva exagerat, dar ei mi-au spus că sunt grasă.

Le-am explicat într-o declarație atunci, le-am dat un răspuns în care le-am spus că în momentul respectiv nu am timp de diete și de slăbit, mă ocupam intens de Maysa, pentru că avea doar 8 luni, nu dormeam nopțile, vroiam doar să îmi petrec timpul cu familia, să mă relaxez la mare, săîmi fac treaba, nu doar să stau stresată de cum arăt”, a spus Deea pentru ciao.ro.

Astfel că, Deea Maxer a reușit să slăbească cu ajutorul unei diete personalizată, dar și cu un antrenor. Vedeta a explicat că timp de 2 luni a făcut exerciții fizice, timp în care a reușit să slăbească 8 kilograme.

”Plus că în momentul respectiv eu mă simțeam bine în pielea mea, singurul factor care a contat a fost faptul că Dinu îmi spunea că am rămas cu kilograme după nașterea Maysei și atunci mi-am dat seama că dacă toată lumea strigă către mine că trebuie să slăbesc, trebuie să o fac. Iar în iarna anului trecut, într-adevăr nu mă mai încăpeau anumite haine pe care îmi doream să le port.

Atunci am luat hotărârea să mă ocup și de mine, eram puțin mai liberă ca program, Maysa creștea… Atunci am ținut o dietă dată de un antrenor, se numește Dragoș Vultur, este specialist în nutriție și mi-a dat o dietă personalizată, plus exerciții fizice. Timp de 2 luni de zile am făcut în fiecare zi exerciții acasă, date de antrenor, și am reușit să slăbesc atunci, vreo 8 kilograme și să mă tonifiez, că de fapt asta era problema mea, că eram pufoasă, nu grasă (…)”, a adăugat Deea.

Deea Maxer a apelat la metoda intermitent fasting

Acum, pentru a-și menține silueta, Deea Maxer a apelat la metoda intermitent fasting și mănâncă o singură dată pe zi. Dar și așa, artista încearcă să mănânce cât mai sănătos pentru a nu risca să ia din nou multe kilograme.

Deea Maxer s-a pus pe slăbit după ce a fost criticată de fani. Cum a reușit: ”Îmi scriau că sunt dizgrațioasă”

”Apoi, ca să mă întrețin cu dieta dată de antrenor și cu exercițiile fizice, evident că am avut și o perioadă în care nu mai țineam cont și am mai luat câteva kilograme, am oscilat tot timpul, iar în ultima perioadă încerc să mănânc doar o dată pe zi, intermitent fasting se numește varianta asta de așa zisă dietă. Să mănânci într-o perioadă a zilei, stabilită de tine, poate fi și în jurul prânzului, între ora 12 și ora 15, de exemplu, să ia o masă și o gustare eventual și în rest, să nu mai mănânci, până a doua zi, la aceeași oră, deci 24 de ore.

Dacă se întâmplă să mănânc mai des de atât, încerc să mănânc dimineața ceva proteină gen iaurt sau omletă cu legume, la prânz o salată și seara nimic. Să mănânc foarte ușor, mai ales că este vară(…)”, a mai povestit Deea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: