Redactia.ro
Home » Monden » Care este motivul pentru Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit! Deea Maxer a spus tot

Care este motivul pentru Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit! Deea Maxer a spus tot

GALERIE FOTO (2) Care este motivul pentru Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit! Deea Maxer a spus tot

Soțul Deei Maxer a avut o lungă relație cu Nicoleta Luciu, însă despărțirea lor a fost cu scântei! Acum, vedeta a dezvăluit motivul separării dintre cei doi. 

Care este motivul pentru Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit! Deea Maxer a spus tot

Povestea de dragoste dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu a ajuns la final în anul 2005. Cei doi și-au spus adio după o relație de câțiva ani de zile, iar despărțirea a fost una cu scandal. La momentul respectiv Dinu Maxer a făcut câteva declarații nu tocmai măgulitoare la adresa brunetei.

”În urmă cu opt ani, atunci când am cunoscut-o, era un simplu manechin. I-am fost tată, iubit, amant, tot ce s-a putut. Atunci când am cunoscut-o eu, nu prea era curtată. Nu avea look. Am avut mare încredere în ea pentru că știam că este o tipă fidelă. Aveam curajul să o las într-o cameră cu bărbați o noapte întreagă. După aceea a început să meargă la emisiuni și am avertizat-o ca devenise proasta României!”, a declarat Dinu Maxer după despărțire.

După despărțirea de Nicoleta Luciu, Dinu Maxer a întâlnit-o pe Deea și au rămas împreună până astăzi. Acum, cei doi au o căsnicie fericită. Soția acestuia a făcut declarații șocante despre ruptura soțului ei cu Nicoleta Luciu.

Care este motivul pentru Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit! Deea Maxer a spus tot

Potrivit spuselor Deei Maxer, la vremea respectivă Nicoleta Luciu își dorea să își întemeieze o familie și mai ales să aibă un copil, lucruri de care Dinu Maxer nici nu voia să audă atunci.

”Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!“, a declarat Deea Maxer, într-o emisiune tv.

Drama trăită de Dinu Maxer

Dinu Maxer a mărturisit că a trecut printr-o perioadă cumplită în viața sa în urmă cu mai mult timp, pe vremea când avea 14 ani. Fratele său, care avea 10 ani atunci, a murit călcat de tramvai, iar vestea decesului a venit ca un șoc pentru el și pentru întrega sa familie.

Cântărețul nu a putut niciodată să traverseze momentul dificil, iar în cadrul emisiunii TV artistul a mărturisit că i-a fost teama ca viața fiului său să nu fie pusă în pericol și să nu fie vorba de un blestem în familia lor. Până când fiul său a împlinit 10 ani, Dinu Maxer a mărturisit că a trăit o mare spaimă și abia după a putut să-și mai revină.

”Până nu a împlinit Andreas 10 ani am avut o mare temere”, a spus Dinu Maxer la un post de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: