Redactia.ro
Home » Monden » Drama trăită de Dinu Maxer! Fratele lui a murit călcat de tramvai

Drama trăită de Dinu Maxer! Fratele lui a murit călcat de tramvai

Drama trăită de Dinu Maxer! Fratele lui a murit călcat de tramvai

Dinu Maxer a trecut printr-o traumă imensă în copilărie! Artistul și-a pierdut fratele la o vârstă foarte fragedă și a suferit cumplit!

Fratele lui Dinu Maxer a murit călcat de tramvai

Dinu Maxer a trecut printr-o tragedie atunci când avea vârsta de 14 ani. Fratele său a murit cu puțin timp înainte de a împlini 10 ani, iar momentul greu nu a putut să-i depășească niciodată. Artistul a povestit într-o emisiune TV cum s-a întâmplat teribilul accident și de ce nu a reușit nici până acum să treacă peste.

Dinu Maxer a mărturisit că a trecut printr-o perioadă cumplită în viața sa în urmă cu mai mult timp, pe vremea când avea 14 ani. Fratele său, care avea 10 ani atunci, a murit călcat de tramvai, iar vestea decesului a venit ca un șoc pentru el și pentru întrega sa familie.

Cântărețul nu a putut niciodată să traverseze momentul dificil, iar în cadrul emisiunii TV artistul a mărturisit că i-a fost teama ca viața fiului său să nu fie pusă în pericol și să nu fie vorba de un blestem în familia lor.

Până când fiul său a împlinit 10 ani, Dinu Maxer a mărturisit că a trăit o mare spaimă și abia după a putut să-și mai revină.

”Până nu a împlinit Andreas 10 ani am avut o mare temere”, a spus Dinu Maxer la un post de televiziune.

Soția lui l-a ajutat să depășească momentul critic din viața sa

Dinu Maxer a fost foarte afectat de pierderea sa, însă persoana care l-a făcut să treacă peste momentele dificile a fost chiare soția lui. Când Deea a apărut în viața lui, Dinu Maxer a devenit cu totul alt om, după cum el a declarat. În momentul în care s-au văzut, cântărețul i-a spus acesteia că e îndrăgostit de ea, dar că nu vrea să se căsătorească niciodată și să aibă copii.

Artistul a fost traumatizat din cauza pierderii fratelui său, dar și a divorțului părinților și a crezut că această variantă este cea mai bună. Soția sa a reușit să-l convingă ca familia e cea mai importantă, iar în prezent aceștia au doi copii: un băiețel și o fetiță.

Chiar dacă a fost lovit din toate părține, iar drama l-a făcut să vadă viața cu alți ochi, Dinu Maxer este acum conștient că viața trebuie trăită și că familia este importantă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: