Redactia.ro
Home » Monden » Deea și Dinu Maxer, în doliu! O persoană apropiată celor doi a murit

Deea și Dinu Maxer, în doliu! O persoană apropiată celor doi a murit

GALERIE FOTO (4)

Deea și Dinu Maxer trec prin momente cumplite, după ce o persoană apropiată lor a murit. Cei doi soți au aflat recent că un băiat în vârstă de 18 ani, alături de care au petrecut în fiecare an cu o gașcă de tineri pe litoral, s-a sinucis. Tânărul filmase chiar și un videoclip cu soții Maxer. 

 

Deea și Dinu Maxer, în doliu

Deea și Dinu Maxer au aflat că tânărul în vârstă de 18 ani și-a luat viața, deoarece nu promovase examenul auto. Băiatul alături de care au petrecut câteva veri împreună era și un apropiat al familiei. Tânărul din județul Vaslui a plecat în urmă cu câteva zile de acasă din comuna Banca, satul Ghermănești, fiind găsit fără suflare în urmă cu puțin timp. Băiatul ar fi recurs la acest gest, ca urmare a faptului că nu a promovat examenul pentru permis auto.  Vestea a picat ca un trăsnet pentru familia tânărului și pentru Deea și Dinu Maxer.

Dinu Maxer a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după aflarea veștii.

Cel mai frumușel baiat (ce tocmai împlinise 18 ani) din cadrul personalul unui hotel a decis să-și pună capăt zilelor! Am petrecut câteva veri alaturi de el și de gașca frumoasă de acolo. Sunt bulversat…oare ce poate fi atât de deprimant încât să te gândești că totul se termina acolo…și să nu poți să privești puțin mai departe, către o nouă zi…o nouă oportunitate! Va rămâne în amintirea tuturor prin imaginile de la videoclipul meu, în care a dansat alături de prietena lui”, a scris Dinu Maxer pe pagina personală de Facebook.

Deea Maxer i-a tarnsmis un mesaj mamei băiatului care simte acum una dintre cele mai mari dureri. Soția lui Dinu Maxer l-a descris pe băiatul în vârstă de 18 ani, Cristi, drept un băiat talentat și sufletist, muncitor și foarte plăcut.

Condoleanțe familiei ◼️ Martina Ioana 😪 imi pare rău pentru pierderea suferită. #CristiAndone era un băiat talentat și sufletist, foarte muncitor alături de care am lucrat cu mare drag. Iubea mult serile de vară de la Majestic și îndrăgea tare mult piesa lui Dinu Maxer „Decât să imi pară rău”, jucând in videoclip și fiind alături de noi la scenă după programul lui de muncă. Drum lin spre o lume necunoscută pe care ai ales~o prea devreme… ”, a fost și mesajul Deei Maxer.

Cristi a fost dat dispărut marți. Iubita acestuia a postat o poză și un mesaj în care îi ruga pe cei care l-au văzut anunțe cât mai repede poliția.

Iubitul meu a dispărut de ieri de la ora 12, era în județul Vaslui.. Se numește Andone Marius Cristinel, are 1,75 înalțime, brunet, ochi căprui. Ieri avea pe el o geaca bleumarin, pantaloni negri, adidași albi cu dungi albastre, geanta de la …. bleumarin. Dacă l-ați văzut sau știți ceva de el vă rog contactați-mă pe acest număr 072….. Vă rog să distribuiți mai departe.. Mulțumesc”, a fost mesajul iubitei lui.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: