Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer și Robert Drilea sunt în culmea fericirii. Vedeta a dat vestea: „Menirea femeii e să fie mamă”

Deea Maxer și Robert Drilea sunt în culmea fericirii. Vedeta a dat vestea: „Menirea femeii e să fie mamă”

Deea și Robert Drilea își doresc să facă un copil.

Deea Maxer, cunoscută pentru deschiderea cu care vorbește despre viața personală, a oferit recent detalii emoționante despre dorința ei de a deveni mamă pentru a treia oară și despre relația cu partenerul său, Robert Drilea. La un an de la începutul relației lor, vedeta a vorbit despre planurile de viitor și posibilitatea unei noi căsătorii.

Dorința de a avea un copil cu Robert Drilea

Deea Maxer, care are deja doi copii din mariajul anterior cu Dinu Maxer, a exprimat deschis dorința de a avea un copil și cu actualul său partener, Robert Drilea. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că a suferit o intervenție medicală la nașterea fiicei sale, care îi limitează posibilitățile de a avea un alt copil pe cale naturală. „Pot rămâne însărcinată, dar nu natural și cu anumite riscuri”, a explicat Deea, subliniind că, deși iubește să fie mamă, prioritățile sale sunt acum aliniate cu nevoile sănătății sale.

Deea a împărtășit cu sinceritate că rolul de mamă este extrem de important pentru ea, considerând maternitatea ca fiind menirea principală a unei femei. „Menirea femeii e să fie mamă, iar eu mi-am dorit copiii mai mult decât orice pe lumea asta”, a spus ea, adăugând că ar face sacrificii pentru bărbatul iubit, dar că acum nu este momentul potrivit pentru a-și asuma riscurile unei noi sarcini.

Căsătoria în viziunea Deei Maxer

Despre căsătorie, Deea a vorbit cu aceeași deschidere, menționând că, deși nu se grăbește să ia o decizie, crede în instituția căsătoriei ca o „asumare în fața divinității”. Vedeta a subliniat că pentru ea, căsătoria nu este doar un act civil, ci un angajament spiritual profund. „N-am luat în calcul dacă mă mai mărit sau nu. Dar probabil, într-o relație serioasă, dacă va veni momentul să fiu cerută, eu cred în căsătorie. E divină”, a declarat Deea pentru Cancan.ro.

Împreună de aproape un an, Deea și Robert Drilea continuă să își construiască o relație bazată pe încredere și respect mutual. Fanii sunt încântați de fericirea pe care Deea o radiază și așteaptă cu interes să vadă ce le va aduce viitorul acestui cuplu carismatic. Cu o relație solidă și o viziune comună asupra vieții, Deea și Robert par să fie pe drumul cel bun către un viitor împreună, fie că acesta include sau nu pași către altar sau extinderea familiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: