Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer suferă din dragoste?! Ar fi vorba de infidelitate din partea lui Robert Drilea

Deea Maxer suferă din dragoste?! Ar fi vorba de infidelitate din partea lui Robert Drilea

Probleme în paradisul Deea Maxer și Robert Drilea.

Deea Maxer a stârnit speculații cu privire la starea relației sale cu Robert Drilea, partenerul său de mai bine de șase luni, prin postările enigmatice de pe pagina sa de Instagram. Mesajele controversate au atras atenția internauților, sugerând existența unor probleme în paradisul aparent perfect al cuplului.

Ce se întâmplă în cuplul Deea Maxer și Robert Drilea

Deși relația lor părea solidă și împlinită, Deea Maxer a postat recent mai multe mesaje cu tentă misterioasă, semnalând astfel posibile neînțelegeri între ea și iubitul său. Unul dintre mesaje a evidențiat subiectul infidelității, sugerând că bărbații, chiar și în relațiile existente, pot căuta atenția altor femei prin intermediul mesajelor.

„Uneori, nu ai nevoie să-i auzi scuzele, pentru că acțiunile au spus deja adevărul”, „Cod roșu pentru băieții nătângi, aflați într-o relație, care dau mesaje altor fete, de pildă «nu mai am treabă cu ea, dar locuim împreună de 4 ani, hai, te rog, fie-ți milă de un distrus plictisit și întâlnește-te cu mine că sunt mare macho cu femeie acasă». Bă, băieți, dacă tot aveți boașe să rupeți treaba cu iubita, măcar luptați pentru ea și pentru ce aveți împreună și dacă nu și nu, adios, nu stați ca oligofrenii și dați mesaje altora cu gagica-n sufragerie, popândăi plictisiți”, au fost mesajele pe care Deea Maxer le-a postat în mediul online.

Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de mai bine de șase luni

Aceste mesaje vin în contextul în care artista a sugerat anterior că a fost dezamăgită în viața personală și a abordat subiectul geloziei într-o emisiune TV. Deea Maxer a admis că simte un nivel înalt de gelozie, motivat de iubirea intensă pe care o nutrește pentru Robert Drilea. Totuși, ea a recunoscut că, în timpul cuceririi sale, Robert a fost curtat de multe femei.

„Geloziile? Da, normal! Îl iubesc pe omul ăsta ca pe ochii din cap și sunt geloasă și când stă singur, d-apăi… Nivelul meu de gelozie e la maxim, pentru că l-am cunoscut pe Robert când era foarte curtat de tot felul de domnișoare”, a declarat Deea.

În timp ce Deea dorește să avanseze în relația lor, Robert pare să fie mai rezervat, preferând discreția în ceea ce privește detaliile vieții lor de cuplu. Aceste speculații despre starea relației lor au fost alimentate și mai mult de lipsa de claritate a celor doi în fața publicului. Deea Maxer, fostă soție a lui Dinu Maxer, și Robert Drilea au devenit un cuplu în urmă cu mai bine de șase luni, dar viitorul relației lor rămâne incert, potrivit semnalelor controversate apărute în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: