Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer, planuri neașteptate! Se căsătorește cu Robert, noul partener de viață: „O să mă cheme Drilea”

Deea Maxer, planuri neașteptate! Se căsătorește cu Robert, noul partener de viață: „O să mă cheme Drilea”

deea maxer

Deea Maxer, planuri neașteptate! Se căsătorește cu Robert, noul partener de viață! Iată detaliile!

Deea Maxer se căsătorește cu Robert, noul partener de viață

După ce a trecut printr-un divorț în luna martie a acestui an, Deea Maxer a reușit să-și refacă viața alături de un nou partener. Bruneta s-a afișat public cu Robert Drilea, iar relația lor pare să meargă foarte bine. Chiar mai mult, Deea Maxer a dezvăluit că se gândește la căsătorie și că ar fi încântată să poarte numele de Drilea.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun înainte de Sărbătorile Pascale și au simțit o atracție instantanee unul față de celălalt. Chimia dintre ei este evidentă, iar Deea Maxer nu ezită să declare că este fericită alături de noul său iubit. Cu toate că a fost supusă criticilor și a fost acuzată că s-a implicat rapid într-o altă relație după divorț, ea nu se lasă afectată și își trăiește povestea de dragoste în voie.

„După căsătorie, fiecare şi-a refăcut viaţa. Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi da, spun asta și îmi asum! Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașarea noastră sentimentală a fost de foarte mult timp. Dinu și Robert s-au intersectat. Nu stau împreună la discuții, dar au fost civilizați. (…) Îl respect, am stat cu el 18 ani, mai mult decât cu mama.

Cu Robert Drilea, iubitul meu, m-aș căsători. (…) Acum e în showbiz, nu? (…) Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea”,  a declarat Deea Maxer, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Deea Maxer, despre despărțirea de fostul ei soț

Deea Maxer a fost sinceră cu privire la despărțirea de fostul ei soț, Dinu Maxer, afirmând că cei doi au trăit într-o incompatibilitate și că comportamentul dificil și violent verbal al acestuia a dus la erodarea relației lor. Artista a recunoscut că divorțul a fost o alegere necesară pentru că nu se mai simțea împlinită alături de Dinu Maxer.

Cu toate că Deea Maxer a primit critici și judecăți din partea celor din jur, ea nu se lasă afectată de gurile rele și este hotărâtă să-și construiască o viață fericită alături de Robert Drilea. Artista și-a exprimat dorința de a se căsători cu el și a purta numele de Drilea. Cu toate acestea, rămâne de văzut când se va întâmpla acest lucru și când Robert își va face curajul să facă pasul către o cerere în căsătorie.

„La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț.  Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante”,  a mai susținut Deea Maxer. 

Deea Maxer a declarat că iubitul său este prezent în showbiz și că numele ei de scenă rămâne Deea Maxer, deoarece are doi copii cu numele Maxer. Totuși, în cazul unei căsătorii, artista se arată deschisă să poarte numele Drilea, evidențiind că iubirea lor este ceea ce contează cel mai mult.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: