Redactia.ro
Home » Știri » Decizie în cazul crimei din Craiova. Ce pedeapsa va primi cel care i-a curmat viața Melissei, o copilă de 14 ani

Decizie în cazul crimei din Craiova. Ce pedeapsa va primi cel care i-a curmat viața Melissei, o copilă de 14 ani

ucigas melissa

Adolescentul în vârstă de 17 ani, care a ucis-o pe Melissa, a fost arestat de autorități. El va petrece următoarele 30 de zile în închisoare după ce a înjunghiat doi tineri. Iată cele mai noi informații despre crima care a avut loc în Grădina Botanică din Craiova!

Ucigașul Melissei a fost condamnat, momentan, la 30 de zile de închisoare

Un adolescent, presupus a fi fiul unui polițist și elev la Colegiul Militar, este acuzat de omor și tentativă de omor în cazul înjunghierii mortale a unei fete în vârstă de 14 ani, numită Melissa, și rănirea gravă a unui tânăr care o însoțea pe aceasta în Grădina Botanică din Craiova.

Băiatul a fost plasat în arest pentru o perioadă de 30 de zile. Incidentul violent a avut loc în plină zi, în jurul orei 16, iar cunoștințele Melissei sunt de părere că atacul a fost unul premeditat.

Elevul de la Colegiul Militar din Craiova, care este acuzat că a comis omorul unei fete de 14 ani și l-a rănit grav pe prietenul acesteia, afirmă că nu le cunoștea personal pe victime. El atribuie incidentul unui conflict spontan care a avut loc între el și cei doi tineri. Rudele victimei susțin, însă, cu totul altceva!

Cunoscuții Melissei susțin că atacul a fost unul premeditat

Cunoscuții copilei susțin că agresorul ar fi mințit în momentul în care a afirmat că nu își cunoștea victimele. El era fostul  iubit al victimei și, după despărțire, ar fi amenințat-o cu moartea. „I-a spus că o s-o omoare. Era programată. Deci se știa”, a declarat o cunoștință a victimei. Cunoscuții victimelor susțin că există și alte indicii care sugerează că atacul ar fi fost planificat, iar întrebările lor rămân fără răspuns.

De ce ar fi avut adolescentul o armă albă în rucsac, dacă nu avea intenția să o utilizeze? Și de ce era pregătit cu o cagulă, dacă nu avea intenția să comită o faptă fără a fi recunoscut? Anchetatorii încearcă să răspundă tuturor acestor întrebări, iar adolescentul va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, conform deciziei judecătorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: