Redactia.ro
Home » Monden » Delia Matache, discuții în contradictoriu cu Răzvan Munteanu. Ce a provocat discuția dintre cei doi

Delia Matache, discuții în contradictoriu cu Răzvan Munteanu. Ce a provocat discuția dintre cei doi

Delia Matache și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai frumoase și non-conformiste cupluri din România. Cei doi se înțeleg de minune, însă, au și discuții în contradictoriu.

 

De la ce a pornit discuția dintre Delia și Rzăvan

 

Delia și Răzvan au o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de zece ani. Artista și-a obișnuit fanii cu stilul non-conformist pe care îl abordează în orice moment și cu rebeliunea caracteristică. Delia nu se imaginează în rolul unei gospodine cumsecade, care își ascultă soțul și îl așteaptă cuminte acasă. Însă, Răzvan nu i-a dat dreptate. Artista a ironizat pe rețelele de socializare rolul femeilor în anii ’60.

Delia și-a obișnuit fanii pe rețelele de socializare cu peisaje superbe din vacanță, ori selfie-uri cu aceasta. Însă, de data aceasta, artista a surprins cu o postare neobișnuită. Cântăreața a ironizat rolul pe care îl aveau femeile în anii ’60. Pe atunci, femeia se ocupa de creșterea femeilor, în timp ce bărbatul aducea banul în casă.

Delia a glumit pe seama articolului și a ironizat rolul femeii pe cât posibil. Diva a încercuit fragmentul din articol care i-a atras atenția și l-a împărtășit cu fanii, pe o rețea de socializare. „Nu trebuie să uitați, că pentru sosirea soțului de la serviciu, trebuie să vă pregătiți zilnic. Pregătiți copiii, spălați-i, pieptănați-i și schimbați-i în haine curate, elegante. Ei trebuie să se alinieze și să-l salute pe tatăl lor, atunci când el intră pe ușă. Pentru asemenea situație, puneți-vă un șorț curat și încercați să vă înfurmusețați- de exemplu, legați părul cu o fundă…Nu intrați în discuție cu bărbatul, amintiți-vă cât de obosit este, și cu ce trebuie el să meragă în fiecare zi la serviciu, de dragul vostru- hrăniți-l în liniște și, doar după aceea, când el își va termina de citit ziarul, puteți să încercați să vorbiți cu el”, scrie în fragmentul de articol.

Majoritatea femeilor ar fi de acord cu Delia în această privință.

Frumoasa artistă l-a pus pe soțul său chiar să comenteze articolul, într-o postare pe InstaStory.

„Zi ce părere ai de articolul ăla? Spune-ți părerea.

E foarte bun!”, a venit răspunsul lui Răzvan Munteanu, care a luat-o prin surprindere pe artistă.

Delia a părut atât indignată, cât și amuzată de reacția soțului ei. O fire conciliantă, artista nu a insistat și  i-a răspuns amuzată soțului ei. „Eu pot să îmi pun fundă și să stau. Asta pot să fac, adică pot să îmi pun o fundă albă și să nu te întreb nimic. Nu am nicio problemă să nu te întreb nimic”,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: