Redactia.ro
Home » Știri » Delia Matache împlinește 38 de ani! Mesajul emoționant primit de la mama sa

Delia Matache împlinește 38 de ani! Mesajul emoționant primit de la mama sa

GALERIE FOTO (14) Delia Matache împlinește 38 de ani! Mesajul emoționant primit de la mama sa

Delia Matache împlinește 38 de ani! Mesajul emoționant primit de la mama sa. Una dintre cele mai iubite și îndrăgite cântărețe din România a împlinit 38 de ani. Delia Matache, a primit o supriză emoționantă din partea mamei sale, Gina Matache. La mulți ani, Delia Matache!

Delia Matache împlinește 38 de ani! Mesajul emoționant primit de la mama sa

În urmă cu câțiva, o tânără frumoasă urca pe scenă alături de cântărețul Nick și încânta publicul cu vocea ei. Trupa N&D a făcut furori cu hiturile care se aflau în topul melodiilor. Între timp, trupa s-a destrămat, iar Delia a știut cum să revină pe scenele din România.

Acum Delia are o carieră solo de invidiat, și este căsătorită cu managerul ei, Răzvan Munteanu. Cei doi s-au cunoscut chiar într-un club pe care el în manageria.

Delia a împlinit 38 de ani

Astăzi este o zi specială pentru artistă, aceasta împlinește frumoasa vârsta de 38 de ani. Cu această ocazie, mama ei, Gina Matache i-a transmis un mesaj emoționant pe pagina de socializare oficială a artistei.

La mulţi ani, copil bălai! Delia, să nu laşi timpul să te schimbe, să ai grijă de tot ce iubeşti şi să ajungi la anii, la care să faci acelaşi filmuleţ pentru copilul vostru’‘, a scris Gina Matache pe Facebook.

Imediat, Delia i-a mulțumit mamei sale, și a distribuit mesajul pe Instagram. „Colaj facut de mamiiiii!! Mami, te iubesc

Sora ei, Oana i-a transmis și ea un mesaj, dar în stilul ei caracteristic. Aceasta a postat pe Instastory o fotografie pe care a postat-o și pe mama lor și a făcut o glumă la adresa Deliei.
Aoleuuu. Avea ea șapcă cu Venus. La mulci ani!”, este mesajul transmis de Oana Matache

Artista a declarat că primește des întrebarea când va face și ea un copil. Chiar dacă sora ei mai mică, Oana, are doi copii, cântăreața a declarat că nu se simte pregătită pentru a deveni mămică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini