Redactia.ro
Home » Monden » Delia, reacţie după ce i s-a întâmplat lui Gheboasă la Untold. Artista nu s-a putut abţine VIDEO

Delia, reacţie după ce i s-a întâmplat lui Gheboasă la Untold. Artista nu s-a putut abţine VIDEO

Delia, reacţie după ce i s-a întâmplat lui Gheboasă la Untold. Artista nu s-a putut abţine VIDEO

Reacția neașteptată a Deliei la scandalul în care este implicat trapperul Gheboasă. Vedeta nu s-a putut abţine. Iată ce videoclip a postat despre acest subiect controversat!

Delia, reacţie după ce i s-a întâmplat lui Gheboasă la Untold

Scandalul care a izbucnit în urma prestației trapperului Gheboasă la UNTOLD a captat atenția publicului și a stârnit o serie de reacții. Printre cei care și-au exprimat punctul de vedere se numără și cunoscuta artistă Delia, care a ales să răspundă într-un mod inedit la cele întâmplate.

În urma incidentului, trapperul a fost amendat pentru conținutul controversat al versurilor sale, care au fost considerate jignitoare, vulgare și rasiste. Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca a luat în considerare informațiile apărute în spațiul public și a aplicat o amendă în valoare de 1.000 de lei conform Legii 61/1991, sancționându-l pentru proferarea de injurii și expresii ofensatoare care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică.

„În data de 6 august a.c., ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public cu privire la concertul susţinut de trapperul Gheboasă, în timpul căruia acesta a avut versuri vulgare şi rasiste, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca s-a autosesizat şi a luat decizia de a analiza suportul optic pe care l-a avut la dispoziţie.

În urma analizării informaţiilor şi verificării aspectelor semnalate, în data de 8 august a.c., a fost aplicată în acest caz o sancţiune contravenţională, conform prevederilor art. 2, alin. 1) din Legea 61/1991, constând în amendă în valoare de 1.000 lei, pentru «proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora»”, anunţa, marţi, Jandarmeria Cluj.

„Jandarmeria Română nu aplică sancţiuni discriminatorii pe criterii sociale, etnice, religioase sau de orice altă natură. Toate acţiunile noastre sunt ghidate de principiile imparţialităţii, echităţii şi respectului pentru drepturile şi libertăţile cetăţenilor.

Acolo unde se vor constata fapte antisociale, vor fi aplicate sancţiuni conform legii, într-o manieră echitabilă şi nediscriminatorie”, a mai transmis, marţi seară, Jandarmeria Română.

Cum a reacționat Delia, după ce a pățit Gheboasă la UNTOLD

În replică la aceste evenimente, Delia a ales să își exprime reacția printr-o postare pe o platformă de social media. Ea a publicat un videoclip scurt în care repetă de mai multe ori un cuvânt specific, unul dintre cuvintele pentru care trapperul a fost amendat. Mesajul ei subtil a fost că folosirea repetată a acelui cuvânt ar putea diminua impactul său, aducând astfel o notă de ironie și protest la adresa sancțiunii date lui Gheboasă.

@deliaOaza ga…🍑🫶

♬ original sound – Delia

De asemenea, comentariile internauților sub postarea Deliei au reflectat susținerea față de gestul ei:

„BINE PT CINE A PRICEPUT parca vad ca iti iei amenda”, „ma bucur ca iei atitudine!”, „ai grija ca amenda vine”, „Eu zic sa facem un hastag cu cuvântul acesta”, „solidaritate”, „Daca spui de mai multe ori același cuvânt, îi iei din „putere”. Bravo” – sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Pe lângă acest aspect, Delia a făcut și o mărturisire surprinzătoare în ceea ce privește propria sa experiență la festivalul UNTOLD. Artista a împărtășit că a trecut prin momente dificile din cauza temperaturilor ridicate și a ținutei sale de scenă. Aceasta a subliniat că, deși a încercat să păstreze o imagine de divă rockstar, costumația sa a pus-o în pericol, mai ales în condițiile temperaturilor extreme. Ea a făcut referire la o apariție în care a încercat să poarte o ținută de latex, mărturisind că a fost un pariu personal pe care aproape l-a pierdut din cauza disconfortului creat de materialul în condițiile temperaturilor înalte. Imaginile publicate de Delia însoțind mărturisirea sa au ilustrat efectele fizice neașteptate ale acestei încercări, precum umflarea venelor capului.

„Cam așa trebuia să mă îmbrac eu la Untold la 30 și ceva de grade, să fiu ok cu temperatura, să nu leșin. Cum puteam să mă duc așa? Ținuta de scenă de divă, rockstar, nu s-a inventat. La 35 de grade nu există! Nicio ținută! Nu e nimic confortabil.

Nu are cum. Bine… Nici în extrema în care nebuna s-a îmbrăcat în latex. Asta a fost un pariu pe care aproape l-am pierdut. Am vrut să văd dacă leșin sau nu. Am vrut să văd dacă rezist, cât de mult pot să slăbesc într-o oră în care cânt și dansez îmbrăcată în latex.

Vă arăt o poză cum mi s-au umflat venele pe cap. Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat mi s-a umflat capul. Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă”, a spus Delia, pe Instagram.

Astfel, reacția Deliei la scandalul generat de trapperul Gheboasă la UNTOLD a constat într-un gest subtil de exprimare a opiniei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: