Redactia.ro
Home » Monden » Demi Moore stârnește controverse. Actrița este bănuită că s-ar iubi cu o femeie

Demi Moore stârnește controverse. Actrița este bănuită că s-ar iubi cu o femeie

Demi Moore a intrat în centrul atenției la Hollywood, iar de aceasta dată nu prin prisma talentului său, ci prin prisma vieții sale amoroase. Zvonuri interesante se aud despre celebra actriță. Indicii de pe rețelele ei de socializare și declarații anonime ale apropiaților actriței susțin că Demi și-ar fi găsit fericirea în brațele unei femei.

Trei căsnicii cu bărbați eșuate, „s-a dat” pe femei?

Demi Moore a intrat la bănuieli. Actrița este suspectată că ar avea o relație cu stilista sa de aproape nouă ani. Este vorba despre Masha Mandzuka. Pe Instagram, săptămâna trecută, Manndzuka a postat o fotografie pentru aniversarea a 59 de ani a lui Demi Moore. Ea a scris: „La mulți ani ție, înger frumos [Demi Moore]. Sunt atât de recunoscător pentru cei 9 ani alături voi!!!”. Moore a mai fost căsătorită cu trei bărbați. Nu și-a declarat niciodată în mod public identitatea sexuală.

Zvonurile despre potențiala relație a lui Demi Moore cu Mandzuka au izbucnit pentru prima dată în 2019. Un site american a spus că Moore se întâlnește cu Mandzuka și cresc un copil împreună. „În momentele lor private, Demi și Masha sunt foarte intime una cu cealaltă”, a declarat o sursă anonimă pentru presa la acea vreme. „Se țin de mână, iar Demi este ca a doua mamă pentru copilul lui Masha.” Potrivit publicației, cele două sunt văzute frecvent împreună în jurul Hollywood-ului. Cele două au petrecut chiar și Crăciunul împreună cu fostul soț al lui Demi Moore, Bruce Willis, și copiii lor.

Mesajele pe care și le dedică cele două în mediul online și zvonurile venite de la apropiați confirma faptul că pe cele două le leagă mai mult decât o prietenie. Până la acest moment Demi Moore nu a făcut nicio declarație în privința zvonurilor din presă lăsând loc de interpretări. Rămâne de văzut dacă tot ce se zvonește este adevărat și dacă actrița americană și-a găsit liniștea în brațele stilistei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: