Redactia.ro
Home » Monden » Denisa Tănase își plănuiește nunta în mare secret! Lista invitaților va fi extrem de restrânsă

Denisa Tănase își plănuiește nunta în mare secret! Lista invitaților va fi extrem de restrânsă

GALERIE FOTO (4) Denisa Tănase își plănuiește nunta în mare secret!

Denisa Tănase își plănuiește nunta în mare secret! Se pare că jumătatea trupei Bambi se pregătește să îmbrace rochia de mireasă pentru prima oară. Denisa Tănase își plănuiește nunta cu Mircea Brânzei, dar lista invitaților va fi extrem de restrânsă.

Denisa Tănase își plănuiește nunta în mare secret! Lista invitaților va fi extrem de restrânsă

Denisa Tănase își plănuiește nunta în mare secret! Bucurie mare în familia surorilor Tănase. Conform Ciao.ro, Denisa își organizează nunta cu Mircea Brânzei. Surse din anturajul blondinei susțin că artista și iubitul ei s-ar căsători peste câteva săptămâni și că amândoi fac ultimele pregătiri pentru marele eveniment.

Denisa și Mircea se consultă în alegerea locației unde vor lua masa după ce vor deveni soț și soție, dar și alegerea ținutelor pe care le vor purta în cea mai specială zi din viața lor. “Denisa și Mircea se pregătesc de căsătorie… Era de așteptat, căci sunt împreună de mulți ani și au o relație extrem de frumoasă, se înțeleg foarte bine atât acasă, cât și pe plan profesional. E greu să găsești un om cu care să te înțelegi bine și acasă, dar și la muncă. Practic stai aproape non stop lângă el. Ei își doreau încă de anul trecut să se căsătorească, însă au amânat din cauza pandemiei, sau cel puțin așa se vorbește în anturajul lor. Oricum, și această căsătorie va fi printre proiecte și plecări, au multe drumuri de făcut. Ei muncesc foarte mult, se poate observa și pe conturile lor de socializare că ba sunt în Italia, ba în țară nu știu unde, ba la Viena, cu afacerea lor cu parfumuri și nu numai”, susțin surse din anturajul lor.

Fosta membră a trupei Bambi a vorbit în urmă cu ceva timp despre nunta cu iubitul ei. Artista declara că are planuri mari de viitor, alături de afaceristul Mircea Brânzei. Blondina declara că nu își dorește o nuntă mare, ba din contră, visează la un eveniment restrâns, la care să participe numai rudele și câțiva apropiați. ”Nu avem planuri în direcția asta (n.r nunta), însă chiar dacă am avea n-am mai putea în acest an. Îmi doresc o nuntă restrânsă. (…) Mie îmi place mai mult emoția și evenimentul să fie mai restrâns cu persoane foarte apropiate. (…) Am vorbit, avem și nași, ne-am organizat în direcția asta.”, spunea Denisa.

Denisa își dorește un copil cu Mircea

”Regina parfumurilor” își dorește să-și întemeieze o familie cu iubitul ei. Denisa Tănase și Mircea își doresc să devină părinși cât mai repede. Vedeta este entuziasmată de ideea că va deveni părinte pentru prima oară și abia așteaptă ca visul să devină realitate. „Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut”, a declarat Denisa Tănase.

Sora Ralucăi Tănase a avut un succes incredibil în pandemie. Vedeta s-a lansat în industria parfumurilor. În vârstă de 33 dea ni, Denisa a activat de la vârsta de 12 ani împreună cu sora ei, Raluca. Cele două au renunțat la muzică și pare că Denisei îi merge mult mai bine în noul domeniu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: