Redactia.ro
Home » Monden » Denise Rifai a dat cărțile pe față. Care este, de fapt, relația pe care o are cu Dan Bittman 

Denise Rifai a dat cărțile pe față. Care este, de fapt, relația pe care o are cu Dan Bittman 

dan bittman denise rifai

Ziua de 26 septembrie este una specială pentru prezentatoarea de la Kanal D, Denise Rifai înturcât își sărbătorește ziua de naștere. Frumoasa jurnalistă împlinește vârsta de 38 de ani. În pragul aniversării sale, cei de la Click! au contactat-o pentru a o întreba despre planurile de viitor. Una dintre întrebări cu siguranță va strârni curiozitatea cititorilor căci are legătura cu Dan Bittman! Iată ce a declarat Denise Rifai.

Denise Rifai a dat cărțile pe față. Care este, de fapt, relația pe care o are cu Dan Bittman

Dan Bittman a fost invitatul lui Denise Rifai în emisiunea pe care aceasta o moderează la Kanal D. Telespectatorii au putut sesiza atunci că între ea și celebrul solist exista o conexiune aparte.

Ulterior, ei au mai fost surprinși împreună, iar de aici până la nașterea speculațiilor conform cărora între ei ar fi ceva mai mult decât o simplă amiciție nu a mai fost decât un pas. Întrebată despre aceste zvonuri, Denise Rifai a oferit un răspuns evaziv, care parcă alimentează și mai mult zvonurile existente. „Dan este un om foarte important pentru mine și este parte din viața mea!”, a declarat Denise Rifai, conform Click!

Cu ce s-a ocupat Denise Rifai înainte să devină jurnalistă. Puțină lume știe asta!

Denise Rifai, în prezent, este una dintre cele mai renumite jurnaliste. De trei ani, ea este gazda emisiunii „40 de întrebări”, unde abordează subiecte delicate prin întrebări incomode adresate invitaților săi. Cu toate acestea, puține persoane cunosc detalii despre modul în care a reușit să se impună în domeniul jurnalismului.

Denise Rifai nu a avut inițial o atracție către jurnalism. Înainte, ea și-a orientat interesul către un domeniu cu totul diferit. A absolvit Academia de Studii Economice din București și își dorea să își construiască o carieră în altă direcție. De fapt, Denise Rifai a afirmat că nu a fost atrasă de profesia pe care o practică acum atunci când a trebuit să aleagă facultatea la care să se înscrie. Cu toate acestea, destinul a adus-o în lumea jurnalismului.

Experiența Denisei Rifai în jurnalism a început la un post de radio, unde a lucrat ca prezentatoare. Ulterior, ea a devenit reporter pentru un post de televiziune online, iar la vârsta de 23 de ani a realizat primul ei material de impact.

Momentul-cheie a fost când i s-a oferit ocazia de a-i lua un interviu lui Adrian Năstase, la acea vreme fiind considerat cel mai puternic om din Partidul Social Democrat. După aceea, Denise Rifai și-a continuat cariera ca reporter economic la o televiziune de știri și a avansat apoi ca prezentatoare a știrilor în cadrul aceluiași post de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: