Redactia.ro
Home » Monden » Denise Rifai a pus capăt speculațiilor. Ce relație are, de fapt, cu fostul iubit al Ramonei Olaru

Denise Rifai a pus capăt speculațiilor. Ce relație are, de fapt, cu fostul iubit al Ramonei Olaru

denise rifai catalin cazacu

Denise Rifai, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, mulți fiind cei care admira munca pe care o depune. Fire discretă, Denise nu vorbește adesea despre viața personală, însă de această dată a făcut o excepție și s-a văzut nevoită să clarifice zvonurile care circulă în privința relației pe care ar avea-o cu Cătălin Cazacu, fostul iubit al Ramonei Olaru.

Denise Rifai a pus capăt speculațiilor. Ce relație are, de fapt, cu fostul iubit al Ramonei Olaru

Denise Rifai preferă să nu vorbească despre aspectele care țin de viața sa personală. Recent în presă au apărut imagini în care prezentatoarea TV se află în compania lui Cătălin Cazacu la o petrecere și în care par a fi destul de apropiați. De aici până la crearea unor speculații conform cărora între ei ar fi o idilă nu a mai fost decât un pas.

Denise a ținut să lămurească situația și a povestit că imaginile datează de anul trecut, din luna decembrie atunci când a participat la o petrecere organizată de către Tania Budi la care a fost prezent și Cătălin Cazacu. Cei doi au schimbat câteva vorbe și, la un moment dat, au dansat, însă între ei nu poate fi vorba despre dragoste sau o relație.

„Citesc presa aproape zilnic și prin prisma meseriei, dar și dintr-o curiozitate feminină, recunosc. Astăzi am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masă noastră a stat și Cătălin Cazacu pe care l-am cunoscut acolo, el fiind invitat de prietenă mea, Tania Budi.

A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și evident am dansat și eu. Dar de aici până la se inventa o idilă, e cale lungă. De-a lungul timpului, s-a speculat mult în presă pe tema relațiilor mele, însă va asigur că în momentul în care va fi cineva în viață mea, voi comunica deschis și asumat că și până acum”, a scris Denise Rifai, pe contul personal al unei rețele de socializare.

Cel mai mare regret al Denisei Rifai

Denise Rifai are 37 de ani și o viață profesională împlinită. Despre sfera sentimentală a prezentatoarei sunt cunoscute puține lucruri pentru că ea a reușit, de fiecare dată, să păstreze aspectele intime departe de ochii curioșilor și de gurile rele.

Invitată la podcastul lui Mihai Ghiță, Denise Rifai și-a deschis sufletul și a făcut o confesiune la care puțină lume s-ar fi așteptat. Denise recunoaște că și-a dedicat o mare pare din timp muncii și a neglijat alte aspecte. Prezentatoarea și-ar fi dorit să devină mamă, doar că a fost concentrată asupra carierei și a pus acest lucru pe plan secund.

„Eu am 37 de ani și nu am copil încă. Am fost concentrată pe carieră. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar când să-l am, când să-l fi crescut în anii aștia când eu n-am făcut decât să muncesc”, a mărturisit prezentatoarea Denise Rifai.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: