Redactia.ro
Home » Monden » Denise Rifai, despre invitații din emisiunea ”40 de întrebări”: ”Nu am rețineri!”

Denise Rifai, despre invitații din emisiunea ”40 de întrebări”: ”Nu am rețineri!”

Denise Rifai este una dintre cele mai de succes realizatoare TV din România. Asta se poate vedea și la noua sa emisiune, de când a făcut trecerea de la Realitatea Plus, la Kanal D. Într-un interviu acordat recent, Denise Rifai a dezvăluit cum își percepe invitații, dar și detalii despre sine.

Denise Rifai, despre invitații de la ”40 de întrebări”

Denise Rifai a reușit, în ultima vreme, prin noua sa emisiune, ”40 de întrebări”, de la Kanal D, să-i țină pe telespectatori mai aproape de ecrane, dar și să scoată de la invitații ei, răspunsuri importante, la întrebări pe care mulți și le-au pus de-a lungul timpului. Într-un interviu acordat recent, pentru revista Avantaje, Denise Rifai a dat detalii despre drumul ei către succes, dar și despre cum își percepe invitații.

Denise Rifai a spus și cum este schimbarea postului de televiziune. Nu știe dacă are regrete, dar se bucură foarte mult de noua sa experiență, de la Kanal D.

”Nu îmi dau seama dacă am sau nu regrete, dacă ceea ce simt pot să încadrez în această categorie, probabil îmi voi răspunde la această întrebare peste niște ani. Pot spune că Realitatea a fost pentru mine locul unde m-am format ca jurnalist, unde am primit foarte multe șanse, unde am reușit să mă afirm ca jurnalist și să confirm pentru publicul larg. Dacă nu ar fi fost Realitatea, nu ar fi fost Kanal D, iar eu îmi asum trecutul și îl iubesc, pentru că trecutul meu se reflectă în prezent. Nu cred că aș fi renunțat niciodată la profesia pe care o am, – îmi plăcea politica, talk-show-ul politic- , dacă nu aș fi fost obligată să fac acest lucru. Am renunțat pentru ca să-mi păstrez demnitatea de jurnalist și libertatea editorială. Proiectul Kanal D este cea mai mare realizare de până acum, pentru că am reușit să pun aici, în această emisiune, tot ceea ce am acumulat ca experiență la Realitatea și sunt bucuroasă pentru asta”,  a explicat Denise Rifai.

40 de intrebari cu Denise Rifai”, in curand, la Kanal D! - YouTube

Legat de invitații ei, Denise Rifai spune că nu are rețineri față de aceștia, indiferent de cine ar fi. Scopul ei este să îi trateze pe toți în aceeași măsură.

”Nu există invitați față de care să am rețineri. Deontologia acestei profesii mă face să fiu corectă cu toată lumea, obiectivă. Cele mai bune interviuri le-am realizat cu oameni față de care aveam, în sinea mea, niște rețineri. Dacă ai un invitat care îți este drag, poate ai tendința să-l aperi, ești mai blând, nu ești suficient de dur; nu mai ești un bun barometru al propriei emisii. Îmi impun să îi tratez pe toți invitații la fel”, a mai detaliat realizatoarea Tv.

Denise Rifai: ”Mă folosesc într-un mod elegant de feminitate”

Totodată, Denise Rifai recunoaște că atitudinea sa o ajută să fie un realizator agreabil în fața invitaților.

”Da, mă folosesc într-un mod elegant de feminitate. Ajută să aflăm ceea ce ne interesează de la un invitat, un moderator plăcut face emisiunea să fie dinamică, plăcută pentru telespectatori, pentru invitat, fie că este femeie, fie că este bărbat. Sunt foarte drăguță cu invitații mei, chiar dacă întrebările îi pun uneori în dificultate”, a mai adăugat Denise Rifai.

De asemenea, Denise Rifai recunoaște că formatul noii sale emisiuni o limitează în ceea ce privește numărul de întrebări, deoarece nu poate să le depășească sau să dezbată subiectul, așa cum se întâmpla la vechea sa emisiune, ”Legile Puterii”, de la Realitatea Tv.

”Cel mai greu este faptul că nu poți să îi pui invitatului mai mult de 40 de întrebări, este regula impusă de acest format internațional. În secunda în care îi adresez o întrebare și văd că se nasc altele din răspunsul invitatului, sau observ că invitatul minte, și aș dori să îi aduc aminte niște elemente, dar trebuie să mă abțin, sunt momente grele; îmi este greu să tac, dar o fac. Cel mai ușor mi se pare că pot să  fiu eu însămi”, a mai completat Denise Rifai.

Denise Rifai pleacă de la Realitatea Plus. Aceasta motiveză o "incompatibilitate evidentă" între ea și "noua linie editorială" - Hotnews Mobile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: