Redactia.ro
Home » Monden » Denise Rifai este pregătită să se căsătorească și să devină mamă: «Îmi doresc din toată inima lucrurile acestea»

Denise Rifai este pregătită să se căsătorească și să devină mamă: «Îmi doresc din toată inima lucrurile acestea»

denise rifai

Denise Rifai este cunoscută de o țară întreagă datorită emisiunii pe care o moderează cu atât de mult succes. Prezentatoarea se mândrește cu realizările din sfera profesională și evită să împărtășească amănunte care țin de viața personală. Rare sunt ocaziile în care își deschide sufletul și povestește aspecte din intimitate. De data aceasta a făcut o excepție și a dezvăluit un lucru complet inedit, în cadrul podcastului Ilincăi Vandici.

Denise Rifai este pregătită să se căsătorească și să devină mamă

La începutul anului 2023, Denise Rifai declara că formează un cuplu alături de un bărbat misterios. Din fericire, povestea de iubire dintre ei a ajuns la final mai repede decât am fi crezut, iar în prezent Denise este, din nou, singură.

Cu toate acestea, Denise își păstrează optimismul și speră că într-o zi va întâlni bărbatul alături de care va ajunge în fața altarului. În plus, prezentatoarea își dorește să-și întemeieze o familie și să devină mamă, însă declară că este pregătită și pentru scenariul în care dorințele nu-i vor deveni realitate.

„Viaţa e ciudată, nu ştii unde te poate purta. Oamenii se schimbă, viaţa te schimbă. Nu sunt rigidă, dar îmi doresc să am un copil, să îl fac din dragoste. Să fiu căsătorită, să fac lucrurile ca la carte. Dacă va fi să fie… Dacă nu, fără copil sau fără bărbat. Nu mă reţin!

Îmi doresc din toată inima lucrurile astea, iau totul ca pe un cadou. Fac tot ce pot, primesc totul cu bucurie. Îmi doresc familie și aștept să se întâmple! Nu o să fac copii doar de dragul de a avea un copil. Și sunt pregătită să nu am copii, dacă nu va fi să fie”, a declarat Denise Rifai, în podcastul Ilincăi Vandici.

Denise Rifai a dezvăluit cine este cel mai atrăgător bărbat din punctul său de vedere

Într-un alt podcast, cel al lui Adrian Artene, Denise Rifai făcea dezvăluiri cât se poate de picante. Prezentatoarea susținea că bărbatul cae o va cuceri trebuie să întrunească o serie de caracteristici clare. Să fie devotat, fidel și…pasional. Cât despre plăcerile vinovate, Denise Rifai recunoștea cu zâmbetul pe buze că idealul ei masculin este reprezentat de către celebrul actorul Kevin Costner.

„Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines. Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: «Ăsta e genul meu». El e căsătorit cu o tipă tare faină”, a declarat Denise Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: