Redactia.ro
Home » Știri » Descoperiri șocante în urma incendiului de la „Ferma Dacilor”. S-au găsit mai multe fragmente osoase în cenușă

Descoperiri șocante în urma incendiului de la „Ferma Dacilor”. S-au găsit mai multe fragmente osoase în cenușă

Ferma Dacilor a ars în întregime.

Tragedia de la Pensiunea Ferma Dacilor continuă să dezvăluie aspecte îngrijorătoare, după ce mai multe fragmente osoase au fost găsite în cenușa rezultată în urma incendiului devastator. Aceste descoperiri au fost aduse la cunoștința opiniei publice în urma unei anchete îndelungate desfășurate la fața locului.

Incendiul de proporții, care a izbucnit la complexul turistic din Gura Vadului, sat Tohani, județul Prahova, în dimineața zilei de 26 decembrie 2023, a declanșat un Plan Roșu de intervenție, demonstrând amploarea și gravitatea situației.

Cui aparțin fragmentele osoase găsite în cenușă

Surse Antena 3 CNN au confirmat că, în urma cercetărilor amănunțite, fragmente osoase au fost descoperite în cenușa lăsată în urma flăcărilor care au mistuit întregul complex turistic. Mai mult decât atât, aceste fragmente au fost trimise la expertiză genetică pentru a stabili identitatea victimelor.

Anchetă complexă și așteptarea rezultatelor expertizei

Cercetarea la fața locului s-a încheiat joi seară, după ce specialiștii au identificat fragmente osoase și le-au trimis la București pentru o expertiză genetică detaliată. În acest moment, se așteaptă cu nerăbdare rezultatele analizelor, care ar putea oferi indicii cruciale în identificarea și confirmarea identității victimelor.

Zona afectată de incendiu, care a cuprins în întregime pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, Prahova, rămâne izolată și sub paza autorităților pentru a asigura integritatea locului și pentru a facilita investigațiile în desfășurare.

În ciuda eforturilor depuse, cel de-al optulea cadavru încă nu a fost identificat, semn că ancheta este complexă și necesită răbdare și atenție la detalii.

Aceste noi descoperiri adaugă o notă de tragică solemnitate tragediei din Gura Vadului, subliniind gravitatea situației și necesitatea unei abordări meticuloase în procesul de identificare și gestionare a consecințelor acestei catastrofe. Familiile victimelor, precum și opinia publică, rămân în așteptare a rezultatelor expertizei, cu speranța că acestea vor aduce claritate și consolare într-un moment atât de dificil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: