Redactia.ro
Home » Monden » Deși au divorțat acum mult timp, abia acum și-au împărțit bunurile. Cum a decurs partajul dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Deși au divorțat acum mult timp, abia acum și-au împărțit bunurile. Cum a decurs partajul dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu mulți ani. Rodul iubiriilor este Irina, unica fiică. Deși divorțul a avut loc în urmă cu mulți ani, abia acum s-a definitivat partajul. Cu ce s-a ales Monica Gabor.

Care este decizia luată de instanță

De aproape patru ani au fost implicați în procese, însă acum partajul judiciar dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-a încheiat. Judecătoria Buftea a transmis decizia judecătorească în ceea ce privește averea foștilor soți. Potrivit acesteia cei doi au urmează să împartă un teren de câteva mii de metri pătrați situat în Ciolpani, Ilfov.

Partajul nu a fost inaintat de către cei doi foști soți, ci a venit din partea unei societăți unde Irinel Columbeanu avea o datorie de aproximativ 150.000 de euro. Decizia luată de către instanță poate fi atacată în 30 de zile, astfel că acum nu este definitivă.

Admite cererea de chemare în judecată. Dispune ieşirea din indiviziune a pârâţilor cu privire la terenul situat în Com. Ciolpani …, având număr cadastral -, înscris în Cartea funciară nr. – a U.A.T. Ciolpani (provenită din cartea funciară de pe hârtie cu nr. -). Atribuie în natură pârâtului Columbeanu Adrian-Irinel Lotul nr. 1 prevăzut în Raportul de expertiză tehnică judiciară în specialitatea topografie, întocmit de către dl. expert Cozma Dorin, aflat la filele 233-246 din dosar.

Atribuie în natură pârâtei Gabor Monica Lotul nr. 2 prevăzut în Raportul de expertiză tehnică judiciară în specialitatea topografie, întocmit de către dl. expert Cozma Dorin, aflat la filele 233-246 din dosar. Anulează ca netimbrată cererea reconvenţională formulată de către pârâta Gabor Monica. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 09.11.2021”, se arată în decizia Judecătoriei Buftea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: