Redactia.ro
Home » Monden » Deși sunt de mai bine de 10 ani împreună, nici vorbă de căsătorie! Cum se înțeleg Shakira și Gerard Piqué

Deși sunt de mai bine de 10 ani împreună, nici vorbă de căsătorie! Cum se înțeleg Shakira și Gerard Piqué

Gerard Piqué tocmai a făcut publice noi detalii despre relația sa cu Shakira.

Cuplul s-a îndrăgostit în urmă cu 12 ani, în timpul Cupei Mondiale din Africa de Sud, iar de atunci nu s-au mai despărțit. La trei ani după ce s-au cunoscut, au devenit părinții lui Milan, iar în 2015 l-au primit pe fratele lor, Sasha. În tot acest timp au devenit un cuplu stabil și împreună cu cei doi micuți formează o familie frumoasă și fericită.

Dar oare nu s-au gândit niciodată să își oficializeze relația și să se căsătorească? Gerard Piqué a cerut-o în căsătorie pe artista din Barranquilla, ( Columbia)?

Pique este mulțumit de relație, nu vrea să o ceară în căsătorie pe Shakira

Pique a dezvăluit că este mulțumit de starea relației sale și că nu are nicio dorință de a o cere în căsătorie.

Vedeta Barcelonei a declarat pentru The Overlap: „Nu, nu sunt căsătorit. Este mentalitatea ei.

„Îmi place cum suntem în momentul de față. Avem doi copii, de nouă și șapte ani în acest moment. Funcționăm bine ca un cuplu”.

Shakira a spus într-un interviu pentru 60 minutes:

„Nu vreau ca [Gerard] să mă vadă ca pe o soție. Aș prefera ca el să mă vadă ca pe iubita lui. Este ca un mic fruct interzis. Vreau să-l țin în priză. Vreau ca el să creadă că totul este posibil în funcție de comportament.”

După mai bine de un deceniu împreună, cântăreața și iubitul ei Gerard Piqué încă nu s-au căsătorit, iar motivul a fost în sfârșit dezvăluit.

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie de moarte. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție.Vreau ca el să mă vadă ca pe amantă, ca pe o prietenă. Vreau să-l țin în priză. Vreau ca el să creadă că totul este posibil în funcție de comportament”.

Shakira, în vârstă de 42 de ani, și Gerard, în vârstă de 32 de ani, s-au cunoscut când starul de la FC Barcelona a fost unul dintre puținii jucători de la Cupa Mondială care au apărut în videoclipul Waka Wake al cântăreței. Mama a doi copii a recunoscut că nu a putut să nu-și remarce iubitul atunci când h

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: