Redactia.ro
Home » Monden » Despărțire cu scandal! Asistenta de la ANTENA 1 îi declară război fostului iubit: „O să dau foc tuturor lucrurilor tale”. Ce s-a întâmplat între cei doi

Despărțire cu scandal! Asistenta de la ANTENA 1 îi declară război fostului iubit: „O să dau foc tuturor lucrurilor tale”. Ce s-a întâmplat între cei doi

 Ramona Olaru vorbește despre despărțirea de fostul iubit. Asistenta Antena 1 continuă atacurile la adresa fostului iubit, Cuza, și nu ezită să exprime ceea ce simte. 

 

Care este mesajul asistentei pentru fostul iubit

 

De la despărțirea de Cuza, pe numele său real, Adrian Popescu, unul dintre cei patru membri de la ,,Noaptea Târziu”, Ramona a stârnit reacțiile fanilor de pe contul d eInstagram. Vedeta i-a făcut o ,,urare” fostului iubit printr-un story pe Instagram. Mesajul acid de pe Instagram al artistei vine după o despărțire nu tocmai amiabilă dintre cei doi.

Blondina are atacuri repetate la fostul iubit pe care nu ezită să le afișeze. În urmă cu o seară, asistenta TV a publicat o fotografie pe Instagram cu doi tineri sărutându-se și a stârnit un val de reacții din partea fanilor care au crezut că Ramona are deja alt iubit. La scurt timp, aceasta a postat înt-un story un mesaj pentru iubitul care pare să îi fi dat viața peste cap.

Cel mai recent story face referire la melodia lui Adele.„Scuze. Eu nu sunt Adele, nu îți doresc tot binele, nici nu vreau să găsesc pe cineva ca tine, totuși, doresc să-ți dau foc tuturor lucrurilor tale.” este varianta reinterpretată postată de asistenta de la ,,Neatza cu Răzvan și Dani” .

 

Motivul despărțirii între cei doi

 

Cuza și Ramona Olaru au ales să pună capăt relației după doi ani de relație , motivând că ,,s-a produs ruptura”. ”Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu”, a scris ea pe rețelele de socializare în secțiunea de comentarii.

De cealaltă parte, regele parodiilor de pe YouTube, Cuza nu a făcut până în acest moment nicio altă declarație . Mai mult, cei doi s-au separat și împăcat de mai multe ori de-a lungul timpului. Deși nu este știut motivul despărțirii, colega lui Răzvan și Dani declară că nu ar fi fost suficient de apreciată de fostul iubit.  ”Am fost destul de bună, dar tu m-ai făcut să cred că n-am fost”, a fost unul dintre mesajele publicate de Ramona, care afirmă că nu i-a fost apreciat efortul,  bunătatea, dorința și iubirea.

Ramona Olaru, model și asistentă Tv,  a fost căsătorită, înainte să îl cunoască pe faimosul Cuza. Atunci când a început relația cu acesta, Ramona  ieșise din acest mariaj care s-a încheiat, inevitabil, cu divorț.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: