Redactia.ro
Home » Monden » Despărțire neașteptata in showbizul românesc. O cântăreața cunoscuta a confirmat divorțul

Despărțire neașteptata in showbizul românesc. O cântăreața cunoscuta a confirmat divorțul

Despărțirea dintre cei doi a luat prin surprindere pe toată lumea. Erau unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de la noi și părea că povestea de iubire pe care o trăiesc nu va avea sfârșit. Ea a făcut anunțul chiar pe rețelele sociale.

Oana Radu și soțul ei s-au separat

Oana Radu și Cătălin Dobrescu nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut de artistă pe rețelele de socializare și a luat pe toată lumea prin surprindere. De o bună perioadă de timp se tot auzeau zvonuri în privința căsniciei celor doi, dar au preferat să țină totul ascuns și să păstreze tăcerea.

Artista și soțul ei Cătălin au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mulți ani, care s-a concretizat în anul 2020 cu o căsătorie. La vremea respectivă cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată și fanii acestora credeau că această poveste nu va lua sfârșit.

Ce a declarat Oana Radu

După un șir de speculații și foarte multe întrebări din partea internauților și chiar a presei Oana Radu a fost cea care a făcut primul pas. Ea spune că este foarte apropiată de fanii săi așa că ales să facă anunțul pe rețelele de socializare.

Le-a mărturisit fanilor că ea și Cătălin nu mai sunt împreună și că au hotărât să meargă pe drumuri separate. Mai mult a precizat că nu se simte pregătită să vorbească despre acest subiect și când lucrurile vor fi mai ușoare va povestit totul în detaliu.

Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate.

Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”,  a spus Oana Radu printr-o postare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: