Redactia.ro
Home » Monden » Despărțire șoc după 5 ani de căsătorie. Chiara Ferragni și Fedez și-au spus adio

Despărțire șoc după 5 ani de căsătorie. Chiara Ferragni și Fedez și-au spus adio

GALERIE FOTO (5)

O veste șocantă zguduie showbiz-ul internațional: celebra influenceriță și creatoare de modă Chiara Ferragni și soțul ei, rapperul Fedez, se despart după cinci ani de căsnicie. Informațiile despre divorț au apărut în presa internațională, iar fanii sunt într-o stare de șoc.

După cinci ani de mariaj, Chiara Ferragni și Fedez par să fi luat decizia de a pune punct relației lor. Conform relatărilor din presă, rapperul a părăsit deja locuința lor din Milano, iar acest pas ar fi un semn clar al separării lor iminente.

Ruptura s-a produs încă de anul trecut

Certurile în cuplu nu sunt o noutate, acestea pare să fi început încă din 2023, când au apărut primele semne de tensiune la Festivalul Sanremo. Problemele creatoarei de modă cu justiția și atacurile rapperului către anturajul soției sale au adâncit fisurile din relația lor. În timpul Festivalului Sanremo 2023, Fedez a stârnit controverse sărutându-se cu un alt artist în timp ce Chiara Ferragni era co-prezentatoare. Acest incident a marcat începutul unei perioade tensionate, culminând cu plecarea rapperului la Miami, alături de asistenta sa.

„De la Sanremo de anul trecut, povestea de dragoste dintre cei doi s-a deteriorat, dar influencerul a amânat orice decizie pentru a rămâne aproape de soțul ei bolnav. Când s-a aflat în dificultate, însă, Fedez a fost mai puțin generos, acuzând-o pe Chiara că problemele sale juridice au avut efecte negative și asupra afacerii sale. Un joc în care Fedez a ridicat tonul conflictului, în timp ce ea încerca să țină situația sub control. Apoi, rapperul a fugit la Miami împreună cu asistenta sa, iar în cele din urmă a părăsit casa”, relata presa italiană în urma episodului din festival.

Declinul unei căsnicii ce promitea multe

Presiunea mediatică și problemele personale par să fi deteriorat treptat relația lor. Fedez a fost acuzat că a fost mai puțin sprijinitor în momentele dificile ale soției sale și că a amplificat conflictele prin atacuri repetate. Anunțul divorțului a fost un șoc pentru fanii cuplului. Cu toate că au încercat să țină situația sub control, tensiunile și neînțelegerile dintre ei au dus în cele din urmă la această despărțire.

Divorțul dintre Chiara Ferragni și Fedez reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din lumea showbiz-ului internațional. Chiar dacă au încercat să depășească obstacolele, fisurile din relația lor s-au adâncit, conducând la această tristă despărțire. Fanii rămân în așteptare pentru mai multe detalii și speră că cei doi vor găsi fericirea și împlinirea în continuare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: