Redactia.ro
Home » Monden » Cele mai influente 10 femei ale anului 2021 când vine vorba de fashion

Cele mai influente 10 femei ale anului 2021 când vine vorba de fashion

GALERIE FOTO (11) Cele mai influente 10 femei ale anului 2021 când vine vorba de fashion

Cele mai influente 10 femei ale anului 2021. Întreaga lume este influențată de ținutele iconice purtate de cântărți, politicieni și influenceri. Femeile sunt cele care pun cel mai mult preț pe fashion, motiv pentru care vă prezentăm 10 dintre cele mai căutate personalități feminine de pe internet și care influențează în mod deosebit dorințele de modă.

Cele mai influente 10 femei ale anului 2021 când vine vorba de fashion

Cele mai influente 10 femei ale anului 2021 când vine vorba de fashion. Femeile au învățat că moda poate fi un mijloc puternic de comunicare, iar unele personalități importante din lumea au rămas în istoria modei cu ținutele lor. Conform paltformei globală de cercetare Stylight, cu 120 de milioane de utilizatori anuali, a întocmit un clasament al acestora personalități prin compararea aparițiilor lor publice.

Kamala Harris

În fruntea listei se află vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris. Aceasta are aproximativ 7,1 milioane de căutări globale medii pe Google în ultimele luni. Kamala este prima femeie vicepreședinte al Statelor Unite, fiind o figură inspiratoare pentru femeile din întreaga lume. Kamala Harris a apărut pe coperta revistelor, inclusiv cele de modă, devenind un icon pentru sexul feminin. Stilul său a înregistrat 48,90% pentru hainele albe.

Kamala Harris

Meghan Markle

Ducesa de Sussex, Meghan Markle a adunat 4,3 milioane de căutări lunare pe Google, ajungând pe poziția a doua. Adorată sau criticată, Meghan a rămas una dintre cele mai influente femei de pe planetă. În timpul participării sale la un eveniment virtual Spotify, fosta actriță a purtat o rochie cu imprimeu de la Oscar de la Renta.

Meghan Markle

Greta Thunberg

Greta Thunberg ocupă al treilea loc pe podium cu peste 2,6 milioane de căutări pe Google. Aceasta a îmbrăcat în 2020 o haină galbenă, care a devenit un adevărat simbol pentru activiștii ecologici. Oamenii au purtat-o la diferite mitinguri, iar Stylight a înregistrat o creștere de peste 1.000% a clicurilor pentru haina galbenă, purtată de Greta.

Greta Thunberg

Rihanna

Inconfundabila Rihanna a devenit încă de la începutul anilor 2000 un adevărat icon al modei. Artista a devenit o figură în cultura pop și și-a lăsat amprenta în lumea modei, colaborând cu diferite branduri precum Dior, Puma și Manolo Blahnik. Prezentarea ei de modă din 2020, a creat un haos, pentru că site-ul de modă a înregistrat o creștere de 71% a clicurilor de pe marca Savage X Fenty.

Rihanna

Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a se numără și ea printre cele mai influente prsonalități când vine vorba de modă. Poporul britanic nu a încetat să o privească ca pe un model, iar în timpul discursului adresat națiunii la începutul carantinei din 2020, regina a apărut într-o rochie verde, un simbol al speranței. În doar 24 de ore, s-a înregistrat o creștere de 14% a clicurilor.

Regina Elisabeta a II-a

Jill Biden

Noua Prima Doamnă a SUA a adunat 756.000 de căutări lunare, ajungând pe poziția a 6-a. Jill Biden lasă o amprentă puternică în noul ei rol, așa cum a fost și Michelle Obama. Jill a fost surprinsă purtând de multe ori brand-ul Markwe, reușind să înregistreze o creștere de 24% a clicurilor.

Jill Biden

Chiara Ferragni

Chiara Ferragni se află pe poziția a 7-a, având 456.000 de căutătri pe lună. Italianca este influencer și are un impact puternic asupra cumpărăturilor de modă online. La numai câteva ore de la anunțarea cele i de-a doua sarcini, purtând o rochie galbenă Giambattista Valli, clicurile pe această ținută au crescut cu 83%.

Chiara Feragni

Shonda Rhimes

Shonda Rhimes este producătoarea celor mai de succes seriale care au rămas în mintea tuturor: Grey’s Anatomy, Scandal și Bridgerton. Shonda a adoptat un stil vintage, făcându-și apariția într-o rochie de epocă, alături de broșe și bentințe ornamentate.

Shonda Rhimes

Alexandria Ocasio Cortez

Alexandria Ocasio-Cortez se află și ea pe această listă. Aceasta este o adevărată voce puternică pentru femei, dar și pentru minoritatea LGBTQ. Alexandria a stârnit multe controverse în mediul online cu stilul său vestimentar. A optat pentru buze roșii și cercei rotunzi în omagiu pentru rădăcinile ei din Queens și Bronx.

Alexandria Cortez

Maria Grazia Chiuri

Pe ultimul loc se află Maria Grazia Chiuri, reprezentanta casei de modă Dior. Designerul a relansat unele dintre modelele iconice ale casei făcându-le mai actuale, reușind să facă din etichetă o adevărată emblemă a emancipării doamnelor.

Maria Grazia Chiuri
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: