Redactia.ro
Home » Știri » Despărțirea dureroasă de Anca Molnar! Ce gest emoționant au făcut prietenele make-up artistei: „Ultima cafea…”

Despărțirea dureroasă de Anca Molnar! Ce gest emoționant au făcut prietenele make-up artistei: „Ultima cafea…”

GALERIE FOTO (2)

Scenele sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar, make-up artista din Timișoara care a pierdut lupta cu cancerul, au fost surprinse într-o atmosferă încărcată de durere și iubire. Familie, prieteni și cunoscuți s-au adunat la capela din Timișoara pentru a-și lua rămas bun de la Anca, iar imaginile publicate de apropiați au arătat nu doar tristețea despărțirii, ci și un omagiu emoționant adus acesteia.

După ce trupul neînsuflețit al Ancăi a fost depus la capelă, soțul ei, Claudiu Molnar, alături de câteva dintre prietenele acesteia, au realizat un gest neobișnuit și profund simbolic. S-au adunat lângă sicriul alb al Ancăi cu câteva pahare de cafea și au făcut o fotografie. Aceasta a fost însoțită de mesajul „Ultima cafea alături de tine”, marcând astfel un moment simbolic de rămas bun. Acest gest a fost descris de apropiați ca fiind unul profund emoționant, amintind de momentele pline de viață și de bucurie pe care le-au împărtășit alături de Anca.

Sicriul alb, simbolizând puritatea și liniștea eternă, a fost înconjurat de numeroase coroane de flori albe, creând o atmosferă solemnă și plină de respect. Întregul decor al capelei a fost gândit pentru a reflecta personalitatea și frumusețea interioară a Ancăi. Claudiu Molnar, soțul îndurerat, nu s-a putut dezlipi de sicriu, rămânând alături de iubita sa parteneră până în ultima clipă. „Te-am îmbrăcat în flori…și nu ai zis nimic. Ne-ai lăsat cu atât de multe lacrimi. Nu te vom uita niciodată. Să nu uiți că ai promis că din când în când ne faci cu ochiul. Pe mai târziu, draga noastră”, a fost mesajul emoționant postat pe Facebook de cei care s-au ocupat de decorarea capelei.

Anca Molnar va fi condusă pe ultimul drum joi, 13 iunie, urmând să fie înmormântată la cimitirul Ronaț din Timișoara. Durerea pierderii acesteia a fost resimțită puternic de toți cei care au cunoscut-o și au apreciat-o, nu doar pentru talentul său în arta machiajului, ci și pentru devotamentul său ca mamă și soție. Diagnosticată cu cancer, Anca a luptat cu toate puterile împotriva acestei boli crunte. A mers până în Turcia pentru a fi operată, iar la un moment dat veștile păreau să fie bune, oferindu-le speranță celor din jurul ei.

Claudiu Molnar a publicat un video emoționant în care apare alături de Anca în ultimele sale clipe de viață. Cei doi se țineau de mână pe holul spitalului, apropiindu-se de geam, într-un moment intim și profund. „Împreună la bine și la greu, până când moartea ne va despărți și doar ea a făcut-o până la urmă, dar mult prea devreme….și totuși chiar dacă ne-a despărțit, sufletele noastre vor rămâne pe vecie pereche. Și mă bucur nespus că mi-a rămas o bucățică din tine “Patrick”…prin el te voi avea mereu lângă mine. Te-am iubit din prima clipă, te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna. Rămas bun, iubi meu, și să ai grijă de tine acolo unde mergi, până când ne vom revedea”, a scris Claudiu pe Facebook, exprimându-și durerea și dorul nesfârșit pentru soția sa.

Moartea Ancăi Molnar a fost un șoc pentru comunitatea locală și pentru întreaga lume a make-up-ului din România. Talentul său deosebit și pasiunea cu care și-a desfășurat activitatea au fost recunoscute și admirate de mulți, inclusiv de numeroase vedete care au beneficiat de măiestria sa. Anca nu a fost doar o make-up artistă talentată, ci și o persoană iubită pentru generozitatea și căldura sa sufletească.

În zilele care au urmat veștii tragice, rețelele de socializare au fost inundate de mesaje de condoleanțe și amintiri frumoase despre Anca. Prieteni, colegi și clienți au împărtășit momente și experiențe care au evidențiat nu doar talentul său profesional, ci și calitățile sale umane remarcabile. „Era o persoană care îți lumina ziua cu zâmbetul ei, mereu dispusă să ajute și să ofere o vorbă bună”, a scris o prietenă apropiată.

Anca Molnar a lăsat în urmă un fiu, Patrick, care va păstra amintirea mamei sale vie prin toate poveștile și amintirile împărtășite de cei din jur. Claudiu Molnar a subliniat de mai multe ori cât de mult îi va lipsi soția sa, dar și cât de important este pentru el să continue să îi onoreze memoria prin creșterea fiului lor cu aceleași valori și dragoste pe care Anca le-a insuflat.

Priveghiul și ceremonia de înmormântare au fost marcate de o participare numeroasă, semn al impactului pe care Anca l-a avut asupra comunității. În timp ce cei prezenți își luau rămas bun, atmosfera solemnă era punctată de momente de reamintire și comemorare a unei vieți trăite cu pasiune și dedicare. În ciuda durerii, familia și prietenii au găsit puterea de a celebra viața Ancăi, amintindu-și de toate momentele frumoase petrecute împreună.

În concluzie, priveghiul Ancăi Molnar nu a fost doar un moment de despărțire, ci și o ocazie de a onora și celebra viața unei femei extraordinare, care a lăsat o amprentă profundă asupra tuturor celor care au cunoscut-o. Gesturile simbolice, mesajele de adio și decorul solemn au reflectat respectul și iubirea pentru Anca, o persoană care, deși a plecat prea devreme, va rămâne veșnic în inimile celor care au iubit-o și au apreciat-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini