Redactia.ro
Home » Știri » Despărțirea momentului! Și-au spus adio după doi ani de relație

Despărțirea momentului! Și-au spus adio după doi ani de relație

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, după o relație tumultuoasă de doi ani, au decis să se despartă din nou. Cei doi au avut o legătură marcată de împăcări și despărțiri repetate, iar ieri, manelistul a anunțat oficial separarea, afirmând că de data aceasta este o decizie definitivă.

Relația dintre Bogdan de la Ploiești și dansatoarea Cristina Pucean a fost mereu în atenția fanilor, nu doar datorită carierelor lor, ci și datorită numeroaselor momente de tensiune dintre ei. Cei doi au fost acuzați în repetate rânduri că ar orchestra aceste despărțiri și împăcări pentru a atrage atenția, însă, de data aceasta, Bogdan spune că nu este vorba despre o strategie de marketing.

Separare definitivă după doi ani de relație

Ieri, într-un videoclip postat pe TikTok, Bogdan de la Ploiești a clarificat situația, confirmând că el și Cristina Pucean nu mai sunt împreună de ceva timp, însă au decis să anunțe oficial despărțirea abia acum. În cei doi ani de relație, cuplul a trecut prin numeroase despărțiri, ceea ce i-a făcut pe unii să creadă că totul era doar o tactică pentru a rămâne în lumina reflectoarelor.

Se zvonește că motivul pentru care au pus capăt relației ar fi fost faptul că Bogdan de la Ploiești a recunoscut public că are doi copii, dezvăluire care nu ar fi fost pe placul Cristinei. Cu toate acestea, manelistul a ținut să precizeze că separarea nu s-a produs din cauza unei trădări sau a vreunui act de infidelitate.

Deși au ales să meargă pe drumuri separate, Bogdan de la Ploiești a declarat că între el și Cristina Pucean există încă sentimente de respect și afecțiune. În videoclipul de pe TikTok, el a subliniat că, în ciuda despărțirii, cei doi vor continua să se sprijine reciproc. Manelistul și-a exprimat dorința ca ei să rămână cei mai buni prieteni și să se ajute atunci când va fi nevoie, afirmând că îi dorește doar binele fostei sale partenere.

 

@bogdandelaploiesti.hazINFO PENTRU TOATA ROMANIA !

♬ slow piano music(1297827) – syummacha

Relația lor a fost una intensă, iar decizia de a se despărți pare să fi fost luată de comun acord

Deși au existat momente dificile și diverse zvonuri, Bogdan de la Ploiești a dorit să transmită faptul că nu a fost vorba despre nicio trădare sau înșelare.

De-a lungul relației lor, fanii au speculat în numeroase rânduri că despărțirile și împăcările ar fi fost strategii bine gândite pentru a atrage atenția și a menține interesul publicului. Cu toate acestea, Bogdan de la Ploiești insistă că de data aceasta despărțirea este reală și definitivă.

În ultimele luni, cei doi au evitat să mai posteze fotografii împreună sau să facă declarații despre relația lor, fapt ce a alimentat speculațiile legate de problemele din cuplu. Anunțul de ieri a venit să clarifice situația, punând punct zvonurilor și lăsând loc unei despărțiri amiabile.

Bogdan de la Ploiești a mai adăugat că, în ciuda încheierii relației, cei doi vor continua să păstreze legătura și să se respecte. Manelistul își dorește ca atât el, cât și Cristina Pucean, să se concentreze pe carierele lor și pe viața personală. Cristina Pucean nu a făcut încă nicio declarație publică referitoare la despărțire, însă cei doi au dat de înțeles că separarea a fost una bazată pe respect și înțelegere reciprocă.

Bogdan a subliniat faptul că nu își dorește să lase loc de interpretări sau speculații. Mesajul său către fani a fost clar: despărțirea nu este o strategie de marketing, ci o decizie matură și asumată. Astfel, după doi ani de relație plină de suișuri și coborâșuri, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au ales să își continue viețile separat, dar păstrând respectul și prietenia care i-au legat în această perioadă.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: