Redactia.ro
Home » Monden » Despărțiți, dar împreună! Ce-i mai ține legați pe Anghel Damian și pe Lia Bugnar: ”Am dat viață unei noi povești”

Despărțiți, dar împreună! Ce-i mai ține legați pe Anghel Damian și pe Lia Bugnar: ”Am dat viață unei noi povești”

Anghel Damian și Lia Bugnar au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de opt ani. Cei doi actori au demonstrat că iubirea învinge orice, asta în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Recent, a ieșit la iveală că Anghel și Lia s-au despărțit și că actorul s-a cuplat cu nimeni alta decât cu…Theo Rose. Care este relația acum, dintre Anghel Damian și Lia Bugnar!

Ce-i mai ține legați pe Anghel Damian și pe Lia Bugnar

Anghel Damian și Lia Bugnar au fost împreună opt ani, deși diferența de vârstă dintre ei doi este de 23 de ani. Se pare că în cazul lor, dragostea a învins orice și că nimic nu a stat în calea fericirii lor. Putem spune că cei doi sunt despărțiți, dar cumva împreună, pentru că serialul ”Clanul”, ce urmează a fi difuzat este regizat chiar de Anghel și Lia. Serialul a stârnit multă controversă, pentru că s-a speculat că ar fi copia unui serial turcesc ”Icerde”. Ei bine, regizorul susține că nu este deloc așa, ci că el și Lia au dat o altă nuanță și poveste noului serial de la PRO TV, ce urmează să apară pe micile ecrane. Se pare că ar fi singurul lucru, care-i mai leagă pe cei doi foști parteneri.

Nu am dorit să construim asemănări între personajele din Clanul şi cele din serialul turcesc. Ele pornesc din acelaşi punct dar, le-am făcut diferite. Este firesc să fie aşa,  pentru că suntem societăţi diferite. Eu cred in paradoxuri şi atunci când m-am uitat la acest serial  fără să citesc scenariul original, împreună cu Lia Bugnar am dat viaţă unei poveşti noi”, a spus Anghel Damian pentru adevărul.ro.

Anghel Damian s-a cuplat cu Theo Rose

Anghel Damian și Theo Rose sunt într-o relație, iar vestea i-a șocat pe mulți. Asta pentru că nimeni nu se aștepta ca celebra cântăreață s se despartă de nepotul lui nea Mărin, Alex Leonte. Cei doi erau împreună de cinci ani și nimeni nu se gândea la despărțite. În cele din urmă, inevitabilul s-a produs. Cert este că, Theo și Anghel susțin că ”nimeni nu a înșelat pe nimeni”.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut”, a transmis Anghel Damian, pentru cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: