Redactia.ro
Home » Știri » Destin curmat prea devreme pentru un tânăr din Argeș. Cine este George, fotograful care s-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru

Destin curmat prea devreme pentru un tânăr din Argeș. Cine este George, fotograful care s-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru

GALERIE FOTO (3) Cine este George, tânărul fotograf care s-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru. Sursa foto: Social Media

O veste șocantă a cutremurat comunitatea din Curtea de Argeș. George Țelinoiu, un fotograf și videograf talentat, cunoscut în oraș pentru munca sa, a ales să își pună capăt vieții într-un mod dramatic. Miercuri dimineață, la doar 34 de ani, George s-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru, lăsând în urmă multă tristețe și multe întrebări fără răspuns. Tragedia a scos la iveală și o luptă îndelungată cu depresia, despre care apropiații spun că îl măcina de ceva vreme. 

Gestul extrem de la Vidraru

Incidentul a avut loc miercuri, în zona barajului Vidraru, pe DN 7C – Transfăgărășan. Potrivit primelor informații, George a plecat de acasă în acea dimineață și s-a îndreptat spre viaductul de unde s-a aruncat în gol de la o înălțime de peste 100 de metri. Alarma a fost dată imediat după ce gestul său a fost observat, însă din păcate, salvarea nu a mai fost posibilă.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost recuperat de salvamontiști și de echipele de pompieri sosite la fața locului, urmând să fie transportat la Medicina Legală Argeș pentru autopsie. Autoritățile au intervenit rapid pentru a asigura cadrul legal necesar investigării circumstanțelor tragediei.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au demarat o anchetă pentru a clarifica toate aspectele legate de acest eveniment tragic.

„În ziua de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au intervenit pe DN 7C- Transfăgărășan, unde, în zona unui viaduct, pe raza comunei Arefu, un bărbat ar fi căzut de la înălțime. La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, precum și salvamontiști și pompieri argeșeni, fiind constatat decesul celui în cauză, bărbat de 34 de ani, din Curtea de Argeș.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. În cauză urmează să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, au transmis polițiștii.

Un suflet chinuit de depresie

Cei care l-au cunoscut pe George Țelinoiu spun că acesta s-ar fi luptat cu depresia de ceva vreme. Se pare că acesta nu era la prima tentativă de a-și pune capăt vieții, iar gestul său extrem de miercuri a venit după o perioadă îndelungată de suferință interioară. Deși în ochii multora părea un om puternic, cu un talent aparte în arta fotografiei și a filmării, George ascundea în sufletul său o durere pe care nu a reușit să o învingă.

Tatăl lui George era conștient de starea de spirit a fiului său și își făcea griji pentru acesta. Între cei apropiați existau temeri că tânărul ar putea recurge la un gest necugetat, însă sperau cu toții că situația se va îmbunătăți. În ziua tragediei, tatăl a fost cel care a alertat autoritățile, încercând să prevină o nenorocire. Din nefericire, când echipajul de salvare a ajuns la fața locului, George era deja mort.

Cine este George, tânărul fotograf care s-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru. Sursa foto: Social Media
Cine este George, tânărul fotograf care s-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru. Sursa foto: Social Media

George Țelinoiu era un fotograf și videograf cunoscut în Curtea de Argeș și împrejurimi

Talentul său în domeniul fotografiei îl transformase într-o prezență apreciată în comunitatea locală. De-a lungul timpului, George a surprins în imaginile sale momente de neuitat, evenimente și peisaje care purtau amprenta unui artist cu viziune. Oameni care l-au cunoscut spun că avea o pasiune autentică pentru ceea ce făcea și că încerca să vadă frumusețea în orice cadru, fie că era vorba despre natură, oameni sau clădiri.

Cu toate acestea, în spatele zâmbetului său se ascundea o tristețe profundă. Depresia, această boală nevăzută, i-a întunecat sufletul și l-a împins în final spre un gest tragic. Prietenii și familia, în ciuda eforturilor lor, nu au reușit să îl ajute suficient pentru a depăși momentele grele. Încercările lui anterioare de a-și pune capăt zilelor erau semnale ale suferinței sale, însă sfârșitul tragic al lui George a venit ca un șoc pentru cei care îl cunoșteau.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: