Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Destinul unui copil adoptat de un cuplu din Noua Zeelandă. Adevărul aflat peste ani

Destinul unui copil adoptat de un cuplu din Noua Zeelandă. Adevărul aflat peste ani

destinul unui copil adoptat

S-a născut în România, dar a ajuns să trăiască în partea cealaltă a lumii. A fost adoptat de un cuplu străin încă de la vârsta de șapte luni după ce familia sa a renunțat la drepturile părintești Destinul unui copil adoptat de un cuplu din Noua Zeelandă!

Andrei Antohi a trăit 27 de ani în Noua Zeelandă

Andrei s-a născut în România, pe data de 7 martie 1990, în Iași. Băiatul a fost părăsit de familie la naștere și a fost adoptat în scurt timp de către un cuplu străin. Așa a ajuns acesta să locuiască în Noua Zeelandă. Peste ani, băiatul a aflat adevărul și a dorit să-și cunoască părinții biologici.

Aflat la mii de kilometri distanță, Andrei Antohi a făcut toate demersurile pentru a-și cunoaște frații, surorile și părinții. În cele din urmă, Andrei a ajuns pe un grup cu ieșeni, unde a postat un mesaj pentru a fi ajutat.

Destinul unui copil adoptat de un cuplu din Noua Zeelandă

„În Octombrie 1990, viaţa mea s-a schimbat pentru totdeauna: am fost adoptat de la Iaşi de o familie foarte iubitoare din Noua Zeelandă. Numele meu românesc a fost Antohi Andrei, născut la data de 7 Martie 1990. Sunt în căutarea părinţilor mei biologici, Antohi Ioan şi Antohi Virginica, a celor doi fraţi mai mari ai mei şi a rudelor. (…) Poate cineva îi cunoaşte şi m-ar putea pune în contact cu ei. Îmi doresc enorm de mult să-i găsesc, am foarte multe să le spun”, este anunțul pe care Andrei l-a postat în octombrie 2017 pe Facebook.

Spre bucuria lui, pe 2 ianuarie 2018, administratorul paginii i-a scris că părinții lui au fost găsiți. Andrei şi-a văzut pentru prima oară mama, sora mai mare şi mătuşile, prin intermediul unei videoconferințe online. Cu soţia lângă el, primul lucru pe care Andrei l-a spus rudelor sale, cu ochii în lacrimi, a fost: „E un miracol că v-am găsit! N-aveţi idee cât de mult înseamnă asta pentru mine”. Acum, Andrei plănuiește să vină în România pentru a-și întâlni familia.

Citește și S-a trezit din comă după 27 de ani. Ce a spus prima oară

Loading...