Redactia.ro

Destinul unui copil adoptat de un cuplu din Noua Zeelandă. Adevărul aflat peste ani

destinul unui copil adoptat

S-a născut în România, dar a ajuns să trăiască în partea cealaltă a lumii. A fost adoptat de un cuplu străin încă de la vârsta de șapte luni după ce familia sa a renunțat la drepturile părintești Destinul unui copil adoptat de un cuplu din Noua Zeelandă!

Andrei Antohi a trăit 27 de ani în Noua Zeelandă

Andrei s-a născut în România, pe data de 7 martie 1990, în Iași. Băiatul a fost părăsit de familie la naștere și a fost adoptat în scurt timp de către un cuplu străin. Așa a ajuns acesta să locuiască în Noua Zeelandă. Peste ani, băiatul a aflat adevărul și a dorit să-și cunoască părinții biologici.

Aflat la mii de kilometri distanță, Andrei Antohi a făcut toate demersurile pentru a-și cunoaște frații, surorile și părinții. În cele din urmă, Andrei a ajuns pe un grup cu ieșeni, unde a postat un mesaj pentru a fi ajutat.

Destinul unui copil adoptat de un cuplu din Noua Zeelandă

„În Octombrie 1990, viaţa mea s-a schimbat pentru totdeauna: am fost adoptat de la Iaşi de o familie foarte iubitoare din Noua Zeelandă. Numele meu românesc a fost Antohi Andrei, născut la data de 7 Martie 1990. Sunt în căutarea părinţilor mei biologici, Antohi Ioan şi Antohi Virginica, a celor doi fraţi mai mari ai mei şi a rudelor. (…) Poate cineva îi cunoaşte şi m-ar putea pune în contact cu ei. Îmi doresc enorm de mult să-i găsesc, am foarte multe să le spun”, este anunțul pe care Andrei l-a postat în octombrie 2017 pe Facebook.

Spre bucuria lui, pe 2 ianuarie 2018, administratorul paginii i-a scris că părinții lui au fost găsiți. Andrei şi-a văzut pentru prima oară mama, sora mai mare şi mătuşile, prin intermediul unei videoconferințe online. Cu soţia lângă el, primul lucru pe care Andrei l-a spus rudelor sale, cu ochii în lacrimi, a fost: „E un miracol că v-am găsit! N-aveţi idee cât de mult înseamnă asta pentru mine”. Acum, Andrei plănuiește să vină în România pentru a-și întâlni familia.

Citește și S-a trezit din comă după 27 de ani. Ce a spus prima oară

Loading...