Redactia.ro
Home » Horoscop » Destinul zodiilor în copacul vieţii, cu Mihai Voropchievici. Calea pe care să o urmăm în funcție de semnul zodiacal sub care ne-am născut

Destinul zodiilor în copacul vieţii, cu Mihai Voropchievici. Calea pe care să o urmăm în funcție de semnul zodiacal sub care ne-am născut

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a dezvăluit care este menirea fiecărei zodii în parte. Îndrăgitul numerolog a prezentat destinul celor 12 semne zodiacale în arborele vieţii.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat noțiunea de “copacul vieții” și cum influențează fiecare zodie în parte.

Destinul zodiilor în copacul vieţii, cu Mihai Voropchievici

„Ne urcăm în copac pentru că toată lumea se duce şi cumpără talismane, pomul vieţii, dar a fost cineva curios ce încărcătură are? Ştim de la Adam şi Eva. Ei au fost primii care au trebuit să încerce forţa destinului umplând pe ramuri.

Pentru că în acest copac al vieţii sunt 22 de punct magice, căi ale vieţii. Cabala, care este forţa supremă a unor divinaţii străvechi, ne duce acolo unde trebuie să înţelegem că pe fiecare ramură există ceva. Până la cele 22 de căi ale vieţii sunt 12 zodii. Fiecare rămurică vine cu ceva benefic pentru fiecare zodie”, a explicat celebrul numerolog.

Mihai Voropchievici, destin în copacul vieţii pentru Berbec: Calea eliberatorului

Berbecul este făcut să fie luptător, războinic şi să aducă în viaţa oamenilor nişte schimbări. Acești nativi îşi construiesc viaţa sub semnul echilibrului şi al armoniei. Ei chiar pot câştiga toate bătăliile. Provocări: caracter inflexibil, agresivitate şi tiranie, cu care trebuie să se lupte în vederea unei vieți liniștite.

Mihai Voropchievici, destin în copacul vieţii pentru Taur: Calea liderului spiritual sau Oceanul Înţelepciunii

Taurul urmează calea îndrăgostirii de înţelepciune şi spiritualitate. Iar calea este destinată celor care au darul refacerii unei creații care atinge perfecţiunea. Primesc abundenţă din partea Universului. Provocările: trebuie să nu se lase copleșiți de lăcomie, deşertăciune, materialism, ataşament de obiecte, dorinţa de a poseda bani sau lux.

Mihai Voropchievici, destin în copacul vieţii pentru Gemeni: Calea Logicii sau Calea Iubirii

Gemenii sunt oamenii conexiunilor și relaţiilor, chiar dacă întâlnesc forțe opuse. Își folosesc înţelegerea, logica şi puterea raţionamentului. Dar trebuie să înţeleagă că nu sunt centrul Universului, ci doar niște mesagerii. Afirmaţia cheie pentru acești nativi: Ajut oamenii să se conecteze între ei! Provocări: au de luptat cu tendinţa de a transmite mesaje denaturate sau chiar false!

Mihai Voropchievici, destin în copacul vieţii pentru Rac: Calea Vasului lui Dumnezeu sau Copiii apei

Racul reprezintă Calea care va aduce mereu pe buna înţelegere în familie, pe protecţia căminului şi pe armonia dintre oameni. Au capacitate meditativă, grija faţă de casă şi familie, drum spre succes. Această cale leagă înţelegerea cu severitatea. Afirmaţiile cheie: Îi iert pe cei care n-au neîndreptăţit! Provocări: trebuie să lupte cu protecţie exagerată, dar și cu egoismul sau răceală emoţională.

Mihai Voropchievici, destin în copacul vieţii pentru Leu: Calea sabiei înflăcărate sau Drumul creativităţii

Leul ia calea sabiei înflăcărate sau Drumul creativităţii! Sunt persoanele care devin celebre. Sunt înzestrate cu bogăţie, cunoaştere sau forţă. Însuşirile esenţiale sunt vitalitatea, orientarea spre dragoste şi romantism, creativi, interesaţi de distracţii. Afirmaţia cheie: Sunt vitalitate, forţă şi fericire. Sunt gata să împărtăşeşc bucuria şi dragostea mea cu toţi care mă înconjoară. Provocări: se luptă cu orgoliul, egocentrismul, dorinţa de dominare, dar și complexe de superioritate.

Mihai Voropchievici, destin în copacul vieţii pentru Fecioară: Calea purificării sau Calea Păstrătorului luminii

Fecioara este calea care unifică milostifirea cu frumuseţe. Trebuie să fie un ghid înţelept. Afirmaţia cheie: Mă bucur de izbăvirea mea. Sunt curat şi pur şi sunt gata să-mi servesc sinele superior. Provocările cu care se luptă acești nativi sunt negativitatea, critica exagerată, standarde prea înalte.

Mihai Voropchievici, destin în copacul vieţii pentru Balanţă: Calea Echilibrului sau Calea dreptăţii

Balanța este în arborele vieţii calea care conduce la echilibru, diplomaţie, justiţie şi relaţii. Este calea acelor oameni care caută să aducă armonie între un grup sau calea pe care trebuie să o iei tot timpul. Pot lucra ca judecători, mediatori, avocaţi, dar și artiști. Afirmaţia cheie: Sunt în armonie cu viaţa şi destinul meu. Voi fi răsplătit cu pentru toate eforturile. Provocările lor: nu trebuie să accepte în jurul lor superficialitatea sau focusarea pe frumuseţea exterioară, ca să nu cadă în mediocritate.

Mihai Voropchievici, destin în copacul vieţii pentru Scorpion: Calea intimităţii sau Calea Transformării

Scorpionii sunt calea 13-a din copacul vieții, simbolizează cartea morţii din tarot. Asta înseamnă că înțeleg cel mai bine dispariţia lucrurilor vechi, cât şi renaşterea şi schimbarea. Face legătura dintre frumuseţe şi eternitate. Fiecare moarte este urmată de o naştere şi de o eternitate. Provocări: frica de moarte, de schimbare, gelozie, manipulare emoţională şi abuz.

Mihai Voropchievici, destin în copacul vieţii pentru Săgetător: Calea Alchimiei sau Drumul curcubeului

Săgetătorii sunt caraterizați de dorinţa de a călătorii, dorinţa de a spune adevărul, dorinţa de a studia alchimia. Afirmaţii: Sunt deschis să învăţ adevărul despre mine şi despre viaţă în general. Provocări: excesiv de optimism şi încredere prea mare în noroc.

Mihai Voropchievici, destin în copacul vieţii pentru Capricorn: Calea simţului practic

Capricornul reprezintă simţul practic pământesc şi reprezintă atingerea tuturor scopurilor. Este orientat spre ordine, conservator, dornic de succes, înzestrat cu umor, dar dominat de temeri şi ispite. Afirmaţia cheie: Îmi pot atinge toate scopurile. Succesul e deja în palma mâinii mele. Provocările lor: creatori de panică, abuz, inclinaţii egocentriste.

Mihai Voropchievici, destin în copacul vieţii pentru Vărsător: Calea dreptăţii

Vărsătorul este calea dreptăţii din copacul vieții, care nu acceptă altceva. Sunt inventatori, genii care se străduiesc să contribuie la o lume nouă. Afirmaţii: Mă bucur de o deplină conştientizare şi mă conectez cu divinitatea. Provocările lor: pot cădea în păcatul “adevărului absolut”, pe care nu trebuie să creadă că-l dețin mereu.

Mihai Voropchievici, destin în copacul vieţii pentru Peşti urmează calea misticii

Peștii reprezintă calea misticii. Se scufundă în ideologii, dar nu este tocmai cel mai indicat lucru. Afirmaţia cheie pentru acești nativi: Mă conectez la divinitate. Cele mai mari provocări pentre pești: își fac iluzii deșarte, iau decizii greşite la timpuri nepotrivite, trebuie să se ferească de patima alcoolului sau a substanțelor interzise.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: