Redactia.ro
Home » Monden » Detalii deștiute despre povestea de dragoste dintre Marius Moga și Bianca Lăpuște

Detalii deștiute despre povestea de dragoste dintre Marius Moga și Bianca Lăpuște

Marius Moga trăiește de ani buni o poveste de iubire alături de Bianca Lăpuște. Muzicianul a vorbit abai acum despre detaliile din relația lor. Mărturisirile lui sunt o adevărată declarație de iubire pentru soția sa.

Ce detalii neștiute a spus Marius Moga abia acum

Marius Moga are multe realizări pe plan profesional. El este unul dintre cei mai buni și cei mai talentați muzicieni și producători muzicali pe care România îi are. Dar cu siguranță cea mai amre realizare a lui Marius Moga este familia frumoasă pe care o are. Artistul are o căsnicie de invidiat alături de Bianca.

Acesta a acordat un interviu în cadrul căruia a povestit cum a cunoscut-o pe femeia visurilor sale. Declarațiile emoționante ale artistului sunt o adevărată declarație de iubire față de Bianca Lăpuște.

Când am văzut-o pe Bianca, mi s-a părut o zână, i-am mai spus asta, a fost dragoste la prima vedere, dar, da, la început am legat o prietenie. m ieșit la întâlniri, apoi lucrurile s-au mișcat într-un curs natural, nu ne-am grăbit și cred că asta ne-a și ajutat să avem o relație atât de bine consolidată în momentul de față.

Deviza noastră în general este spontaneitatea, iar eu și Bianca suntem două persoane creative și spontane. De când am cunoscut-o mi s-a părut că suntem potriviți unul pentru celălalt. La începutul fiecărei relații există temeri, dacă am sta să le analizăm, nu ne-am mai bucura de viață.”, a povestit Marius Moga.

Cum se înțeleg Marius Moga și Bianca Lăpuște

Marius Moga a dezvăluit că nu există tensiuni în relația sa cu Bianca. Singurele discuții minore pe care le au sunt în privința micuței Maria, dar el a continuat spunând că se rezolvă pe moment. El a dezvăluit că motivul relației lor perfecte este comunicarea. Marius Moga a spus că atât el cât și Bianca se bazează mereu pe respect și iubire.

Sincer, nu prea avem tensiuni legate de zona profesională, merge destul de lin partea aceasta, mai avem mici discuții legate de viziunea fiecăruia față de Maria, dar mereu se rezolvă imediat și acestea. Ne ascultăm reciproc, ne iubim și ne respectăm, iar atunci când aceste elemente se îmbină, eu zic că ai rețeta ideală.

Eu pun mare preț pe părerile Biancăi și pe plan profesional, la fel cum și ea pune pe ale mele atât profesionale, cât și personale. În fiecare zi evoluăm împreună, nu văd un dezavantaj această relație profesională, ci o completare.„, a mai adăugat Marius Moga.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: