Redactia.ro
Home » Monden » Detalii neștiute despre socrii Andreei Esca. Fiica sa a rupt tăcerea și a spus din ce familie face parte

Detalii neștiute despre socrii Andreei Esca. Fiica sa a rupt tăcerea și a spus din ce familie face parte

Andreea Esca alături de socrii ei.

Andreea Esca, figura emblematică a televiziunii românești, nu este doar o prezentatoare de știri respectată, ci și o mamă și soție dedicată. În spatele faimei sale, există o poveste de dragoste și o familie cu origini diverse, dezvăluite mai puțin cunoscut publicului. Alexia Eram, fiica celebrei vedete, a adus la lumină detalii fascinante despre etnia și istoria familiei Esca-Eram.

Socrii Andreei Esca, părinții lui Alexandre Eram, au adus o notă de diversitate etnică în familia celebrului cuplu. Potrivit dezvăluirilor făcute de Alexia Eram, mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, în timp ce tatăl său are origini armeniene. Aceasta arată că familia Esca-Eram îmbrățișează o moștenire multiculturală, cu rădăcini în Franța și Armenia.

Socrii au trăit în tinerețe în Statele Unite ale Americii, unde și Alexandre Eram a petrecut primii ani din viață. Astfel, nu doar Andreea Esca, ci și familia extinsă, are legături strânse cu diverse culturi și țări. Alexia a subliniat că, deși mama ei este româncă, aceasta are strămoși și în Grecia și Italia, aducând astfel și mai multă diversitate în arborele genealogic al familiei.

„Mama e româncă, dar știu că are strămoși din Grecia și Italia. Nu știu de unde vine numele Esca, dar nu l-am întâlnit foarte des. Mai știu doar o familie Esca de pe lângă noi în Sibiu. Nu cred că suntem rude. Tata s-a născut în Michigan, Detroit, a stat 10 ani acolo. Bunicul meu, tatăl lui, este armean și bunica mea este franțuzoaică. Eu sunt un sfert armeancă, un sfert franțuzoaică și jumătate româncă.”, a spus Alexia Eram în cadrul unei emisiuni televizate.

Ce religie au membrii familiei Esca-Eram?!

Un alt aspect al vieții familiale care a fost adus la cunoștința publicului este religia membrilor familiei Esca-Eram. Alexia și Aris, cei doi copii ai cuplului, au fost botezați în religia catolică, la fel ca și părinții lor. Andreea Esca s-a convertit la catolicism atunci când s-a căsătorit cu Alexandre Eram, reflectând o uniune nu doar în dragoste, ci și în credințe religioase.

Cununia religioasă a avut loc în anul 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din București, și a fost oficiată de nașii lor, George Copos și soția sa. Această alegere de a împărtăși aceeași credință religioasă evidențiază coeziunea și armonia în cadrul familiei Esca-Eram.

Povestea de iubire dintre Andreea Esca și soțul ei

Povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram a început acum mai bine de 20 de ani, atunci când Alexandre a venit în România din Franța pentru a lucra într-o fabrică de mobilă și confecții. Acest cuplu transcultural a reușit să depășească barierele culturale și să creeze o familie în care diversitatea etnică și religioasă adaugă culoare și bogăție experienței lor de viață.

„El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris. I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat.

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba. Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: ‘Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea’”, a declarat Andreea Esca.

Familia Esca-Eram continuă să fie un exemplu de unitate în diversitate, arătând că iubirea și respectul pot depăși orice diferențe culturale sau etnice. Cu fiecare dezvăluire făcută de membrii familiei, publicul descoperă o altă nuanță a acestei povești de viață fascinante.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: