Redactia.ro
Home » Monden » Iată cum arăta Andreea Esca la prima apariție la pupitrului de știri. Ce greșeala a făcut la final de jurnal

Iată cum arăta Andreea Esca la prima apariție la pupitrului de știri. Ce greșeala a făcut la final de jurnal

Cât vrea Andreea Esca să mai stea la pupitrul știrilor PRO TV

Aproape 30 de ani au trecut de la prima difuzare a jurnalului de știri de la PRO TV, iar privind înapoi la acea perioadă, putem observa cum arăta Andreea Esca la pupitrul știrilor în 1995.

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din peisajul media românesc

De-a lungul carierei sale, a fost o prezență constantă la pupitrul știrilor PRO TV și a devenit o figură emblematică a trustului. S-au sărbătorit 29 de ani de la lansarea jurnalului de știri de la PRO TV, iar imaginile care o prezintă pe Andreea Esca la prima sa prezentare sunt cu adevărat neprețuite. Este suficient să menționăm numele Andreei Esca, iar acesta este imediat asociat cu știrile de la PRO TV, devenind un simbol al acestui trust media.

Andreea Esca și-a făcut debutul la pupitrul știrilor în ziua de 1 decembrie 1995. A fost o zi de emoții puternice pentru ea, întrucât a fost prima sa transmisiune în direct și primul contact cu telespectatorii în calitate de prezentatoare a jurnalului de seară.

Ce gafă a făcut Andreea Esca la prima sa apariție la pupitrul de știri

Chiar dacă emoțiile erau la cote maxime pentru Andreea, aceasta și-a păstrat compunerea în timpul prezentării. Cu toate acestea, la final, a avut o mică alunecare. Concentrată asupra citirii corecte a prompterului și pentru a evita să sară vreun rând, Andreea Esca a adăugat un „e” într-un loc unde nu era necesar.

Nu mulți au observat această mică greșeală, iar în prezent, Andreea Esca este cunoscută pentru abilitățile sale impresionante de prezentare, fără a face astfel de greșeli.

”Și acum, știrile sportive. A fost prima zi din finala Cupei Davis. Echip(e)a Statelor Unite a învins…”, a spus la acea vreme Andreea Esca în direct.

Andreea Esca, aproape neschimbată de trei decenii

La debutul său în jurnalismul TV în direct, Andreea Esca prezenta o imagine total diferită față de cea pe care o cunoaștem astăzi. Contrar aspectului actual, pe atunci, opțiunea sa era să aibă o culoare naturală a părului, nefiind blondă.

Cu toate acestea, un aspect al ei a rămas constant de-a lungul anilor, de la 1995 și până în prezent: tunsoarea sa. Vedeta păstrează aceeași coafură iconică de aproape trei decenii, devenind o marcă reprezentativă a personalității sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: