Redactia.ro
Home » Știri » Detalii picante din căsnicia Octaviei Geamănu. Ce spune vedeta de la Antena 1 despre relația cu soțul ei

Detalii picante din căsnicia Octaviei Geamănu. Ce spune vedeta de la Antena 1 despre relația cu soțul ei

Octavia Geamănu este prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1 şi este, cu siguranță, una dintre cele mai apreciate vedete din România. S-a născut în judeţul Gorj, dar s-a mutat în Capitală de dragul jobului.

Octavia Geamănu, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la Antena 1

S-a născut pe 3 decembrie 1983 şi a cochetat cu presa dinainte să fie angajată la Antena 1, căci a făcut parte din proiectul GSP TV, acolo unde avea propria ediţie a ştirilor sportive.

Octavia Geamănu are un copil dintr-o relaţie de un an cu jurnalistul Adrian Artene. Se pare că cel din urmă ar fi părăsit-o, după ce a aflat că ştirista i-a fost infidelă. La puţin timp după ce a rămas singură, aceasta s-a cuplat cu Marian Ionescu, de la Direcţia 5.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt căsătoriți de șapte ani și au ales de la bun început să păstreze discreția privind familia lor. Au reușit să treacă și peste pandemie, care a venit la pachet cu izolare și restricții, adică mult timp petrecut împreună, în casă. Octavia Geamănu glumește și spune că nu este deloc ușor să stai cu ea sub același acoperiș, iar dacă mariajul lor a rezistat și pandemiei, nimic nu-i mai poate despărți.

Cum se înțelege Octavia Geamănu cu soțul ei

Octavia Geamănu a dezvăluit pentru Okmagazine mai multe detalii din relația cu soțul ei.

Întrebată dacă are parte de gesturi romantice din partea lui Marian, după atâţia ani de relaţie, aceasta a răspuns:

„Când m-am măritat, i-am zis că nu vreau să mergem în luna de miere pentru că eu îmi doresc o viaţă de miere, nu o lună. Aş crede că a păţit ceva dacă ar veni la mine cu un cadou într-o anumită zi din calendar. Dar da, încă sunt surprinsă când primesc ceva minunat pur şi simplu pentru că azi e joi înainte de vineri, ori că a văzut într-o vitrină ceva ce a considerat că mi se potriveşte şi ăsta e un motiv suficient de bun încât să mi-l ofere cadou. Mie aşa îmi place”, a spus Octavia Geamănu pentru Okmagazine.

Mesaj viral pe rețelele sociale

„Mă uit în jur şi văd tot mai puţini bărbaţi în adevăratul sens al cuvântului. Mulţi închipuiţi bărbaţi în schimb”, a postat pe rețelele sociale Octavia Geamănu. Ce a spus despre acest mesaj:

„Pe Facebook a fost virală. Mii de comentarii, mii de share-uri, până când cineva deranjat de rândurile mele a reclamat postarea încât a fost ştearsă de FB. Îmi place să îmi scriu gândurile şi să le împărtăşesc cu cei care aleg să mă urmărească. Unele dintre aceste postări sunt concluzii care apar în urma discuţiilor cu prietenele ori prietenii mei. Ai văzut că am scris şi despre femei? (zâmbeşte) Nu era o “revoltă”, ci mai degrabă o observaţie. La două zile după, apărea un articol cu Sean Penn care spunea fix acelaşi lucru. Discuţia e amplă. O concentrasem bine în textul care a rămas încă pe Instagram”, a adăugat Octavia Geamănu pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: