Redactia.ro
Home » Știri » Detalii șocante ies la lumină! Ce au descoperit părinții Sharei, adolescenta găsită moartă într-o cameră din Piatra Neamț, în calculatorul fiicei

Detalii șocante ies la lumină! Ce au descoperit părinții Sharei, adolescenta găsită moartă într-o cameră din Piatra Neamț, în calculatorul fiicei

shara

În legătură cu incidentul implicând-o pe Sharei Ionășchiță, fata în vârstă de 16 ani descoperită decedată în camera unui bărbat tânăr din Piatra Neamț, rămân în continuare un semn de întrebare. Investigațiile cu privire la acest caz sunt în plină desfășurare, iar în ziua de vineri, 25 august, s-a efectuat o percheziție informatică. Iată care sunt detaliile!

Noi detalii în cazul Sharei, adolescenta găsită moartă într-o cameră din Piatra Neamț

Shara Ionășchiță a călătorit de la București la Piatra Neamț pentru a lua parte la o conferinţă naţională a elevilor. În ziua de 31 iulie, a părăsit Bucureștiul însoțită de o prietenă. Odată ajunsă în Piatra Neamț, tânăra de 16 ani s-a întâlnit cu un bărbat tânăr în vârstă de 19 ani.

Aceștia se cunoscuseră cu trei ani în urmă și păstraseră legătura prin intermediul Snapchat și, ulterior, prin alte mijloace de comunicare. Adolescenta s-a întâlnit cu acest tânăr, despre care se spune că avea o anumită notorietate pe platformele de socializare. Au mers împreună cu mașina tânărului și, în cele din urmă, au ajuns la locuința lui.

În jurul orei 00:30, adolescenta a început să se simtă extrem de rău, după ce a consumat substanțe stupefiante. Starea ei s-a deteriorat grav, experimentând dificultăți în respirație și suferind o hemoragie genitală în urma unui moment de intimitate (sau o încercare, așa cum a afirmat tânărul de 19 ani din Piatra Neamț).

Tânărul în vârstă de 19 ani și-a contactat mama, care a apelat la serviciul de Ambulanță. Cu toate acestea, eleva, cunoscută pentru realizările sale olimpice, era deja în stare de inconștiență. Personalul medical de la Ambulanță a pus în aplicare manevrele de resuscitare. Din păcate, încercările lor nu au avut succes, iar starea ei nu s-a îmbunătățit. A fost declarată decedată la ora 02:40, iar familia încă are numeroase semne de întrebare referitor la modul în care fata și-a găsit sfârșitul.

Ce au descoperit părinții Sharei în calculatorul fiicei

Experții medico-legali au identificat cel puțin trei tipuri de substanțe droguri în corpul tinerei olimpice. Ancheta este în plină desfășurare, iar părinții presupun că tânărul de 19 ani din Piatra Neamț ar fi șters anumite mesaje de pe telefonul fetei. De asemenea, părinții lui Shara au observat că anumite conversații lipseau din contul de socializare al fiicei lor.

Prin intermediul avocatului tatălui său, au fost dezvăluite o serie de informații legate de cazul care a șocat întreaga țară. Prioritatea este să se elucideze în mod precis legăturile dintre fata în vârstă de 16 ani, descoperită decedată în locuința din Piatra Neamț, și tânărul de 19 ani cu care a petrecut ultimele sale ore înainte de a-și da ultima suflare.

„Ne interesează, în primul rând, conversații din ziua când s-a petrecut nefericitul eveniment și chiar și din trecut, dintre victimă și inculpat, să se vadă legăturile dintre aceștia. Și, evident, ce acte a făcut inculpatul. Există inclusiv suspiciunea că ar fi pătruns și în dispozitivul ei electronic la scurt timp după tragicul eveniment. Scopul nu poate fi decât unul, să fi șters eventuale probe, eventuale mesaje compromițătoare”, a declarat avocatul, conform ȘtirilePro Tv. 

Sursă foto Observator

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: