Redactia.ro
Home » Știri » Detalii terifiante după explozia de la Călimăneşti: unul dintre muncitorii morţi avea 29 ani, abia făcuse nunta și urma să devină tată

Detalii terifiante după explozia de la Călimăneşti: unul dintre muncitorii morţi avea 29 ani, abia făcuse nunta și urma să devină tată

O adevărată nenorocire s-a abătut asupra României, în noaptea de miercuri spre joi, când patru persoane au fost găsite carbonizate, iar alte cinci au fost rănite, pe un şantier, la Călimăneşti.

Doi bărbaţi, de 61 şi 53 de ani, prezentau arsuri pe 65, respectiv 40% din corp, fiind preluaţi cu elicopterul şi transferaţi la unităţi medicale din Bucureşti.

Victimele lucrau pe şantierul Autostrăzii A7.

Marius avea 29 ani, se însurase şi urma să devină tată

Poveştile triste şi emoţionante ale victimelor au îndoliat o zonă întreagă. De exemplu, unul dintre cei patru muncitori morți în explozia de la Călimănești este din comuna Cârligele, județul Vrancea. Marius avea 29 de ani și se căsătorise în urmă cu doar trei săptămâni, pe 2 septembrie.

Soția sa este însărcinată în luna a cincea și este educatoare în Cârligele. În momentul tragediei, Marius conducea un utilaj. Soţia îndurerată şi bebeluşul care va veni pe lume au rămas acum în grija rudelor.

Transgaz dă vina pe firma de construcţii

Transgaz SA a transmis că firma de construcții care execută lucrările la autostrada A7 nu avea aviz de relocare a conductei de gaz care se intersectează cu traseul autostrăzii. Avizul trebuia emis de Transgaz.

Constructorul lucrărilor nu a respectat prevederile Avizului de amplasament nr. 219/2197/04.01.2021 emis de SNTGN Transgaz SA pentru lucrarea «Autostrada Focșani – Bacău (inclusiv rețele de utilități) cu amplasamentul pe teritoriul județului Vrancea», acesta nedeținând avizul CTE din partea SNTGN Transgaz SA pentru proiectul tehnic de relocare/înlocuire a conductei de gaz intersectată de proiect”, se arată în comunicatul Transgaz.

Firma care execută lucrările la autostrada A7 aparține omului de afaceri Dorinel Umbrărescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: