Redactia.ro
Home » Știri » Detalii uluitoare din ancheta dosarului Sorinei Pintea. MAI iese la atac

Detalii uluitoare din ancheta dosarului Sorinei Pintea. MAI iese la atac

Sorina Pintea

Reprezentanți ai Ministerului de Interne susțin că Sorinei Pintea i s-a dat posibilitatea transferului într-un spital din reţeaua Ministerului Justiţiei, dar aceasta a refuzat.

Potrivit lui Bogdan Despescu, chestor-șef de poliție și secretar de stat în Ministerul de Interne, fostului ministru al Sănătății i s-a spus ieri (joi, n.r.) că poate fi transferată la un spital penitenciar, însă a refuzat „în scris” transferul.

„Încă de la momentul încarcerării, persoana respectivă a beneficiat de asistenţă medicală asigurată de personal specializat din reţeaua medicală a MAI, fiind cazată individual. Ieri, 5 martie, în intervalul 17.40 – 18.35, în contextul acordării asistenţei medicale, medicul unităţii a adus la cunoştinţa persoanei respective şi posibilitatea de a fi transferată la un spital penitenciar.

Persoana a refuzat în scris transferul. Ulterior, în jurul orei 19.00, i s-a asigurat efectuarea unei convorbiri telefonice în conditii de confidenţialitate cu unul dintre avocaţii săi”, a declarat, vineri, Bogdan Despescu într-o conferință de presă, potrivit Antena 3.

Avocații ei au reclamat că i-au fost încălcate mai multe drepturi

Avocații Sorinei Pintea au depus o sesizare către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din București, reclamând că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi, că a fost expusă în situația în care se află, adusă în cătușe la medic și împinsă de un agent din escortă.

Soțul Sorinei Pintea a reclamat, joi, faptul soția sa trebuia să fie internată, așa arestată cum era, să îi fie făcute analizele complete, iar procurorii trebuiau să nu intervină deloc sau să se asigure că personalul medical face totul pentru ca pacientul să fie corect tratat.

Sorina Pintea a fost eliberată vineri din arest, ea fiind cercetată sub control judiciar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: